Interesantno je kako su ljudi bedasti ili se prave bedasti. Cijeli svijet je ovo objavio kao udarnu vijest u naftnom sektoru a kod nas NIŠTA, NULA, ZERO!!!!
To me upućuje na razne , uglavnom vrlo loše, zaključke.
JANAF je veliki potencijal ali dajte gospodo uozbiljite se. Pogledajte na ovaj događaj i vidite što on nosi JANAF-u. Razmislite i o izjavama da je PEOP mrtav, da Ruse više ne interesira Družba-Adria…..
Pa nije vrag da ste ispali prerano iz ovog chu chua? I kaj bas je stup naisao kad ste ispali i pras? Auuu boli to ziher. Dobro ajd, za ovaj chu chu se uvijek moze kupiti karta ponovo. Doduse, svaki put nesto skuplje ali bolje i to nego da se ne moze uopce.
Interesantno je kako su ljudi bedasti ili se prave bedasti. Cijeli svijet je ovo objavio kao udarnu vijest u naftnom sektoru a kod nas NIŠTA, NULA, ZERO!!!!
JANAF je veliki potencijal ali dajte gospodo uozbiljite se. Pogledajte na ovaj događaj i vidite što on nosi JANAF-u. Razmislite i o izjavama da je PEOP mrtav, da Ruse više ne interesira Družba-Adria…..
Kolega koja tragedija da ispadnete iz vlakića Janaf-expresa……………….strašno, baš mi vas je žao
Najbolje da zamolite Merlina da odradi neku čaroliju i vrati Janaf na 1.001 kunu………….ko bi reko čuda da se dese…………. [bye]
Kolega koja tragedija da ispadnete iz vlakića Janaf-expresa……………….strašno, baš mi vas je žao
Najbolje da zamolite Merlina da odradi neku čaroliju i vrati Janaf na 1.001 kunu………….ko bi reko čuda da se dese…………. [bye]
[/quote]
Normalno da sam se iskrcavao, pa tko ne bi bio zadovoljan s 100% – kažem iskrcavao jer neka malo i ostane pa makar se prašina sakupljala. Upozorenje na događaje oko nas tj JANAF-a jker NITKO to nije želio objaviti. A vi ovdje i dalje piskarate o stvarima koje su kao trebale podići cijenu za slijedećih 100% – gle Jadranka putuje u Rusiju, dat će naftovod, ići će ruska nafta, svi ćemo se obogatiti samo kupujte dionice JANAF-a. Rusi su izašli u Turskoj na Sredozemlje i JANAF ostaje ono što i jest – naftovod za 6-7 rafinerija u Europi. Zar mislite da će Turci pustiti JANAF-u da vodi spot tržište ili da se nafta skladišti na Krku a ne u Ceyhanu. Smanjimo apetite.
I molim Vas ne bavite se s mojom malenkošću nego s činjenicama koje sam napisao.
Normalno da sam se iskrcavao, pa tko ne bi bio zadovoljan s 100%
Vjerovao ti meni ili ne (baš mi je svejedno) ja nisam zadovoljan sa trenutno malo većim postotkom. Sorry kume! Kada iskočiš iz jurećeg vlaka obično se razbiješ. Treba pričekati da stane na stanici pa onda eventualno izići. Jedini problem je što bi ovaj vlak mogao puno dalje nego što mnogi misle.
Normalno da sam se iskrcavao, pa tko ne bi bio zadovoljan s 100% – kažem iskrcavao jer neka malo i ostane pa makar se prašina sakupljala.
Pa sto ste i to malo ostavili ako je perspektiva Janafa takva kakvom ju opisujete. Da ja tako razmisljam istovario bi se jucer i bio sretan ko tranzistor sa zaradom.
Opet se bavite mojom malenkošću a ne činjenicama. Mišljenja sam da ovaj novi naftovod ne ide na ruku JANAF-u i njegovim planovima. Ako sam u krivu pojasnite zašto sam u krivu. I red bi vio da neka HR tiskovina objavi i analizira tu vijest.
Ja da sam ušao npr u Janaf na 1.001 kunu bio bih jako nezadovoljan cijenom dok god ne postigne maximum…………..ali to ja onako teoretski
Ipak sam ja financijaš pa se držim samo financijski jakih firmi tipa Zaba, Pbz, Ht………ne treba mi razno-razne junk stocks tipa Adpl i slićno [wink]
Opet se bavite mojom malenkošću a ne činjenicama. Mišljenja sam da ovaj novi naftovod ne ide na ruku JANAF-u i njegovim planovima. Ako sam u krivu pojasnite zašto sam u krivu. I red bi vio da neka HR tiskovina objavi i analizira tu vijest.
Kolega Savo, u kojem roku se izgrade ti novi naftovodi?
Mjesec dana
Godinu dana
Tri godine
Šest godina
Deset godina
[smiley]
Mjesec dana
Godinu dana
Tri godine
Šest godina
Deset godina
[smiley]
[/quote]
Odes u ducan – kupis instant naftovod u vrecici – razmutis ga u onoliko litara vode koliko ti naftovoda treba i spreman je za koristenje. Dodate zlicicu Vegete za bolji okus
Mjesec dana
Godinu dana
Tri godine
Šest godina
Deset godina
[smiley]
[/quote]
Ne brini neće se JANAF zatvoriti kada se otvori ovaj naftovod.
Nemam Janaf………tako da raspravljam nepoterećeno o forumskim dnevnopolitičkim interesima……ipak me malo rajca kako to da ste vi, kao vječiti optimist na svim područjima života i rada u Hrvatskoj, tako dešperatni na ovoj dionici………..a rezultati nikad bolji [huh]
Mjesec dana
Godinu dana
Tri godine
Šest godina
Deset godina
[smiley]
[/quote]
Odes u ducan – kupis instant naftovod u vrecici – razmutis ga u onoliko litara vode koliko ti naftovoda treba i spreman je za koristenje. Dodate zlicicu Vegete za bolji okus
[/quote]
Kolega, vi bi trebali malo podići nivo rasprave………ne možete samo kao kao mister G po cijelo vrijeme mlatiti praznu slamu
Pitanje je ozbiljno.
Koliko vremena treba da bi se izgradi naftovod poput ovog koji navodi drug Savo………i koliko to košta??
Ima li tko od kolega da je iz naftne branše, ja sam financijaš ne kužim se nimalo u naftovode