Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
JNAF | 825,00 | 4.125 | 5 | 820,00 | 830,00 | -0,60% |
Ako bog da, bit će sutra – drž ga.
[/quote]
Rekli bi u Dalmaciji – A što sam ti ja reka.
Ovu su moji postovi od jučer, pa sam dobijao same jedinice od dežurnih brokera.
[/quote]
Nije me bilo par dana, već si počeo pričat sam sa sobom kolega.
Imaš kakvu udarnu za BC – Općenito? [smiley]
možda zato što brod povečava kapacitet proizvodnje do kraja godine kad bi se možda trebao potpisati novi ugovor pod novim uvjetima za veču količinu nafe
možda?
[proud]
Ako bog da, bit će sutra – drž ga.
[/quote]
Rekli bi u Dalmaciji – A što sam ti ja reka.
Ovu su moji postovi od jučer, pa sam dobijao same jedinice od dežurnih brokera.
[/quote]
Nije me bilo par dana, već si počeo pričat sam sa sobom kolega.
Imaš kakvu udarnu za BC – Općenito? [smiley]
[/quote]
A di si bija kolega Platon, tako si nam falija i tvoje suvisle rečenice.
možda zato što brod povečava kapacitet proizvodnje do kraja godine kad bi se možda trebao potpisati novi ugovor pod novim uvjetima za veču količinu nafe
možda?
[proud]
Moguće.Nadam se samo da će rast transporta nafte biti dovoljno velik da pokrije pad dolara jer od ukupnih prihoda 70% je transport a kad tečaj dolara ovako padne onda se to može itekako osjetiti na prihodima u kunama.
JNAF ide prema svom odavno zacrtanom cilju odnosno targetu,crobex pada dionica raste.
target je na dosta višim razinama.
JNAF ide prema svom odavno zacrtanom cilju odnosno targetu,crobex pada dionica raste.
A koji je to target kolega.
Današnji promet 998.506,03.
1. Od toga 90% transakcija je išlo udaranjem po asku.
2. Tržište u padu, dionica raste.
Svaka sličnost sa stvarnim događajem je slučajna.
[/quote]
Izracunaj si sam. X puta je na ovom topicu bilo napisano na koliko se bookova dionice ove branse vani trze.
[/quote]
Izracunaj si sam. X puta je na ovom topicu bilo napisano na koliko se bookova dionice ove branse vani trze.
[/quote]
DA bi se jnaf trgovao na 3 bookaMORA povecat drasticno profitabilnost
Trenutno, kažem u ovom trenu, fer vrijednost JNAF-a je oko 4000-4200,ako nastavi do kraja godine poslovati s trendom rasta prva dva kvartala
[/quote]
[/quote]
DA bi se jnaf trgovao na 3 bookaMORA povecat drasticno profitabilnost
[/quote]
da, trebao bi biti profitabilan kao LEDO! jedino tako može na 3 booka. JNAF je odlična firma i ako se potrude stvarno bi mogli biti kao LEDO [thumbsup]
Governor..
Rijetko koja tvrtka može iz godine u godinu povecavat ROE I ROA takvom akceleracijom..
Za to je potrebna izvrsna uprava, izvrstan brend, izvrstan proizvod a ledo je sve to,najviše ahvaljujuci Todoricu..
Jnaf kao dionica ima veliku maržu sigurnosti, konzervativi su, nisko zaduženi (što nije nužno dobro jer tvrtka koja nema omjer kapitala i duga 1:1 uz konstantan rast booka, ne širi svoje kapacitete dovoljno brzo, )..
Sljedeca stvar je da bi trebali kao top firme, coca-cola isplacivati 25 % dobiti u dividendu
Ako ostvare sve cemu se mi nadamo za koju godinu bi cijena mogla biti sa 5 znamenaka