Definitivno brutalno dobra dionica, firma.
Ja sam dio prodao , ostavio lijepu okruglu brojku, jer mi je trebala lova za tisak i adpl, na kraju ispalo gotovo isto ko da sam ostao u jnafu..
A ova prica o slabim i drhtavim rukama…hmm svi smo mi na jednoj razini drhtave ruke [tongue]
Nije ni meni jasno….
Vidra ono u čemu se slažem s tobom je o vrijednosti ove dionice….
No ovo oko cijene kad sam ja preporučio, to nalazim na svakom topicu….
Zar Ledo na 2500 nije bio za preporučit…Ne znam Tehnika na 1100 tada….Pa tada se svaka dionica mogla preporučit….????
Gledajući danas povijesno za svakog dioničara financijski isplativije je bilo preporučit IGH na 1500 i onda se na 1800-2000 prebacit u Janaf…Jer Janaf je tu dugo ćumio….
Tj. pravi tajming u pravo vrijeme…
Nije ni meni jasno….
Zar Ledo na 2500 nije bio za preporučit…Ne znam Tehnika na 1100 tada….Pa tada se svaka dionica mogla preporučit….????
Gledajući danas povijesno za svakog dioničara financijski isplativije je bilo preporučit IGH na 1500 i onda se na 1800-2000 prebacit u Janaf…Jer Janaf je tu dugo ćumio….
upravo sam kolega tako nekaj i sam napravio, zato i jesam kupio ozbilnije jnafa tek oo 2000-2200..
A temu "oporavak trzista kapitala "sam otvorio u tjednu kad smo dosegli dno crobexa
Što ti dođe ovo firme su im u likvidaciji???
Pa imate izvjesnog kolegu koji voli neke od nas nazivati olosem i propalim privrednicima dok uz malo cackanja po netu skuzite da upravo doticni ima firmu koja je od prosle godine u likvidaciji. I sad takav tu pametuje i glumi facu.
Naravno usput su se prikrpali razno-razni krpelji koji su vrijednost Janafa prepoznali na 2.000 kuna i poslije i sad glume gurue ( a firme su im u likvidaciji ). Ali to je normalno za njihov mentalitet.
Strog hold [thumbsup]
mislim da imaš problema sa taštinom čiča. tko je kad preporučivao koju dionicu… kakve to veze ima? Ja sam preporučivao ledo po 2500. Kupovao JDPL po 100 kuna, Viro po 240, IGH po 1500, PTKM po 70 (imaš sve na best buy prije 7 mjeseci) itd itd… kad sam izračunao da JNAF ima većeg potencijala za rast nakon što su ove neke dionice odradile popriličan rast kupio sam ga po 2000 jer mi je bilo čudno da je na tim razinama sa obzirom na fundamente. Šta me briga po kolko je išla prije, i tko ju je kad preporučivao? Takve me stvari ne tangiraju. Isto tako sam mogao prodati ledo po 5K i prekrcati ovdje, nakon 89% zarade al nisam jer _znam_ da vrijedi više. Prema tome kaj ti je ovo vrijeđanje nekih kolega trebalo osim da si se osjetio manje vrijednim?
Nije ni meni jasno….
Slažem se kolega, tajming je najvažnija stvar pri investiranju, no nemojte zaboraviti da sam dao preporuku na Best buy temi i za IGH tamo negdje 10-12.03 ove godine.
Tko želi uvijek može provjeriti na temi.
Vjerovatno vam je promaklo.
Pozdrav
Pa imate izvjesnog kolegu koji voli neke od nas nazivati olosem i propalim privrednicima dok uz malo cackanja po netu skuzite da upravo doticni ima firmu koja je od prosle godine u likvidaciji. I sad takav tu pametuje i glumi facu.
Best buy?
Janaf je priopćio kako je sklopio aneks ugovora o transportu 270 tisuća tona nafte s ruskom Optima grupom, za potrebe brodske Rafinerije nafte.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/janaf-sklopljen-aneks-ugovora-o-transfortu-nafte-za-brodsku-rafineriju,59314.html
Janaf je priopćio kako je sklopio aneks ugovora o transportu 270 tisuća tona nafte s ruskom Optima grupom, za potrebe brodske Rafinerije nafte.
[thumbsup]
Nitko ne komentira kako nam se je držao ovaj ljepotan danas, a još bolje kako je završio.
Znakoviti kako bi kolega rekao, tržište u padu a dionica raste……..
Ako bog da, bit će sutra – drž ga.
[/quote]
Rekli bi u Dalmaciji – A što sam ti ja reka.
Ovu su moji postovi od jučer, pa sam dobijao same jedinice od dežurnih brokera.
Sutra ističe ugovor o transportu sa rafinerijom Bosanski Brod.
Zašto je ugovor potpisan samo na 1 godinu?
Postavio sam ovo pitanje 19.10. i nitko nije odgovorio na njega.Sad ću postaviti pitanje zašto je produžen ugovor aneksom na samo tri mjeseca.Samo pitam