BV JNAF je preko 3000 kuna
ravnanjem trebao bi doći i do 3500 kuna
Ovo je moj post (samohvala) [cool] od 21.09.2009. godine.
Lijep pozdrav [bye]
Za imaoce ove dionice http://www.youtube.com/watch?v=u6FwEJwwYcQ&feature=fvst
[thumbsup]
A tek ce biti takvih dana.
koji ovo bad boy druka prema dole ?
nije mu baš municija!
kolega… nemate znanje.
E moj Arnolde! Sve se zna, tko pumpa LEDO i JNAF… Nije potrebno komentirati na forumu, griješiš o znanju!? Iako znanje ovdje nema neke veze, informacija je bitna! Nemam se namjeru prepirati, živite u nadi, sa srećom. Tko zadnji, magarac!
E moj Arnolde! Sve se zna, tko pumpa LEDO i JNAF… Nije potrebno komentirati na forumu, griješiš o znanju!? Iako znanje ovdje nema neke veze, informacija je bitna! Nemam se namjeru prepirati, živite u nadi, sa srećom. Tko zadnji, magarac!
[/quote]
potpuno se slažem informacija je bitna, a šta se tiće pumpanja dionice to je teško ocjenit na JNAF-u jer ima sve pretpozicije za rast mislim na njhovo poslovanje i dobit a sad je pitanje koliko su igraći spremni ić sa povisivanjem dionice mi to ne znamo mi ustvari igramo kladionicu i najbrži prst
svi sve znaju, osim nas ovdje….znači sigurno si pun Janafa kad si znao da kreće pumpanje….
Blago tebi….
"RWE: Odluka o povlačenju posljedica je revizije globalnih aktivnosti vezanih uz LNG"
Što to znači za nas ?
[/quote]
Prigodna za kolegu koji je već dugi niz godina na burzi, ali…
Treba, što?
Ulagati u znanje, a ulaganje u znanje isto što i?
http://www.youtube.com/watch?v=ZZU-K2956Ls
Danas elegantni uzlet, nema što.
…evo izletio i intervju s Markovom o uspostavljanju spot tržišta s naftom u Omišlju…Nažalost za cijeli intervju moraš biti registriran na stranici, a postupak registracije traje par dana….
……..
JANAF CEO Ante Markov: INTERVIEW
JANAF oil pipeline company CEO Ante Markov talks about plans on establishing a spot oil market in Omisalj on Krk and JANAF’s financial performance in 2009 . The Adriatic spot oil market would be established in Omisalj and Sisak, reveals Markov.
read more >