A da oladite malo s Ledom ovdje….Ima on svoj topic…
Uostalom kakve veze ima nafta sa sladoledom ???
Poanta trgovanja dionicama je otkrit firmu pred poslovni uzlet, a ne kad je ona već na vrhuncu…
da ja bas obje firme otkrio jucer i danas. Hebate kaj ces voli se hvalit. kupil jucer obje pa sam vesel 🙂
Gle kao prvo ovo nije mjesto za repravu o Ledu. Jel tako ???
Ne znam, ali zašto ga upravu tu reklamirate.. Ne samo ti…Jel ja odlazim na topic LEDO-a i tamo stavljam komentare o JNAF-u, ili npr. ATPL…
Al kad si već prozvao LEDO prva stvar koja ti se može desit je da ga Agrokor odluči delistirat s Burze…(ako pitaš zašto zato da se "dobre" firme dočepaju džabe)…Pazi, gle VLHO….Ili recimo dokapitalizirat firmu s novih 100.000 komada po 10 kuna (naravno ovo je karikirano). A pravo u dokapitalizaciji ima samo Agrokor…Ti ćeš sa svojih 10-ak dionica glasat protiv ??? Daa, može….
A o fundamentima neću sad da ne trošim ovaj topic…Samo ću ti reć da s onakvim dugom nema baš više prostora za generiranje novih, a time i novih prihoda…
Naravno može dalje, uz dokapitalizaciju…a tu se vraćamo na ovo gore….
Ne znam, ali zašto ga upravu tu reklamirate.. Ne samo ti…Jel ja odlazim na topic LEDO-a i tamo stavljam komentare o JNAF-u, ili npr. ATPL…
Al kad si već prozvao LEDO prva stvar koja ti se može desit je da ga Agrokor odluči delistirat s Burze…(ako pitaš zašto zato da se "dobre" firme dočepaju džabe)…Pazi, gle VLHO….Ili recimo dokapitalizirat firmu s novih 100.000 komada po 10 kuna (naravno ovo je karikirano). A pravo u dokapitalizaciji ima samo Agrokor…Ti ćeš sa svojih 10-ak dionica glasat protiv ??? Daa, može….
A o fundamentima neću sad da ne trošim ovaj topic…Samo ću ti reć da s onakvim dugom nema baš više prostora za generiranje novih, a time i novih prihoda…
Gle opet pišeš o cemu neznaš…
Koliko je to molim te lijepo ledo zadužen??????
Ledo ima omjer kapitala i rezervi i duga 1:1
Najidealnija moguca pozicija
P.s. nebitno je koliko ja imam dionica
Nemoj tako sad ćeš navuči bijes gubija, dizela i plavog.
A oni se mjesecima trse objasniti kak su ovo dobre firme. [thumbsup]
I još bolje dionice, kaj su se i pokazale.
I zato hvala vam, ali i hvala vam kad to ne budu više
Gle opet pišeš o cemu neznaš…
Koliko je to molim te lijepo ledo zadužen??????
Ledo ima omjer kapitala i rezervi i duga 1:1
Najidealnija moguca pozicija
P.s. nebitno je koliko ja imam dionica
[/quote]
Odlično, kolko je od tih rezervi i kapitala, rezerve, a koliko kapital.
Kolko znam rezerve baš i nisu nečim čime bi se treba faliti, kaj ne, bar ne u zimskom periodu [lol] [lol] [lol] [thumbsup]
Dizelas, ajde OK…Nisam govorio da je Ledo loša firma….Samo da je na vrhuncu…Al ajde možda i griješim…Treba vam svima čestitat na dobroj zaradi na ovoj firmi…jedino što je glupo je to da se ovdje piše o toj firmi…I to je ono što me smeta…
Ako želiš da nešto raspravimo o njoj javi se na PM pa ću ti ja poslat svoje viđenje…Al ponavljam firma je odlična samo što ja mislim da je ona blizu svog vrha….Vrijeme će pokazat…
Pozdrav…
BTW znam da je omjer 1:1…pogle to kod JNAF-a
Dizelas, ajde OK…Nisam govorio da je Ledo loša firma….Samo da je na vrhuncu…Al ajde možda i griješim…Treba vam svima čestitat na dobroj zaradi na ovoj firmi…jedino što je glupo je to da se ovdje piše o toj firmi…I to je ono što me smeta…
Ako želiš da nešto raspravimo o njoj javi se na PM pa ću ti ja poslat svoje viđenje…Al ponavljam firma je odlična samo što ja mislim da je ona blizu svog vrha….Vrijeme će pokazat…
Pozdrav…
BTW znam da je omjer 1:1…pogle to kod JNAF-a
imaš pravo ima ledo svoj topić
ma kolega Flyer, to da će vrijeme nešto pokazat mi govore već godinu dana, a vrijeme pokazuje da je Ledo najbolji. Što to znači vrhunac? ne razumijem. Ledo dodaje vrijednost na kapital po dvoznamenkastoj stopi svake godine i ima minimalne rizike poslovanja, nema tu oću neću. Dizel ima pravo kad kaže da je JNAF na najboljem putu da bude kao Ledo. Ne kužim kaj se pjenite svi zbog tog. ništa krivo ne kaže. al ajde dosta o Ledu na ovom topicu. A prvi je započeo Alien sa onim svojim ispadom s lizalicom neki dan. Da nije pisao takvu glupost ne bi se ovdje uopće spominjao Ledo. Ajde da se ne svađamo bez veze pa idemo na ovu varijantu: Ako imate JNAF imate znanje, ako imate i Ledo i JNAF imate kompletno znanje, OK? ajd živjeli.
ma kolega Flyer, to da će vrijeme nešto pokazat mi govore već godinu dana, a vrijeme pokazuje da je Ledo najbolji. Što to znači vrhunac? ….
Gubi ne želim više ovdje pisati o Ledu…Odgovorio bi ti, al znam da bi to onda zatrpavalo ovaj topic….
Pozdrav
Decki jeboga ovo je JANAF tema! Dajte na opcenito ili na ledo ili kam vec hocete a ne stalno se tu spama s pizdarijama koje s Janafom imaju veze ko krava s baletom. Tnx i NHF
A prvi je započeo Alien sa onim svojim ispadom s lizalicom neki dan. Da nije pisao takvu glupost ne bi se ovdje uopće spominjao Ledo
Mislim, kaj reci na ovo? Spamao si svaku jebenu temu koju sam na forumu otvorio s lizanjem i onda sam JA prvi poceo? Fakat svasta.