Zakaj nismo u blokadi? Gubi, plavi? Pa rekli ste da idemo?
prošla euforija za kupnjom
prošla euforija za kupnjom
[/quote]
A kolege, a što bi vi? NIste zadovoljni dnevnim rastom od 8 posto? VI bi 20%? Pa lijepo vam kaže kolega governer, ako niste zadovoljni prodajte i kupite ono što će po vama sutra narasti 20%…
Zakaj nismo u blokadi? Gubi, plavi? Pa rekli ste da idemo?
Šalili su se. Ti ne razumiješ šalu? Btw, meni se čini da njih tu više nema!
Još jednom veliko hvala kolegi Viribusu što nam je ustupio svoj JNAF po 2000 kn. Razmislit ću o prodaji kroz par godina po 10 000 kuna. Tja… pa još davne 1998 se ovo tržilo po 12 000 kuna, firma sada bolje radi, a radit će još bolje. Pa zašto bih sada prodavao po ovim smiješnim cijenama? svašta…
Kolega Viribus. Hvala.
Još jednom veliko hvala kolegi Viribusu što nam je ustupio svoj JNAF po 2000 kn. Razmislit ću o prodaji kroz par godina po 10 000 kuna. Tja… pa još davne 1998 se ovo tržilo po 12 000 kuna, firma sada bolje radi, a radit će još bolje. Pa zašto bih sada prodavao po ovim smiješnim cijenama? svašta…
Kolega Viribus. Hvala.
Dok jednom ne smrkne drugome ne svane. Meni se povukli sponzori sada se tuku po glavi. Što ću. Nabijam im na nos svaki dan ali malo vajde od toga. Radim i štedim, valjda će biti prilike. I naravno, ulažem u znanje.
Kolega Viribus. Hvala.
i ja se zahvaljujem svima koji su mi udjelili jnaf, nek ostvari u narednu god dve svoje planove i ima da posluju u rangu leda
[wink]
Blago Janafu ako bude kao ledo. Gospon Plavi, koliki bi bio dokup? 4 kom ili više?
Onda i ja da napišem jedno veliko hvala, svima koji su mi to prodali oko 2300.
Ali nemojte se zaletavati i lupati po asku, pustite da cijena padne ( kako bih ja dokupio jeftinije ).
Blago Janafu ako bude kao ledo. Gospon Plavi, koliki bi bio dokup? 4 kom ili više?
Više kolega, više.
Ono je bio ostatak jednog naloga ostao na bidu.
Srdačan pozdrav