JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/janaf-no-odobrio-ugovore-o-skladistenju-s-handa-om,57847.html

Btw kak vam stoji Ulpl il ste ga već strejdali za tih bjednih par sto kuna [lol] [lol]

Tamo čeka Pavletić sa machinegewere.

Inače, gdje nestadoše nalozi na povoljnih 2500. Opet nešto usitnilo.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Dobro je, polako se Janaf čisti od ovih okorjelih trejdera, Febe, Viribusa, Brankice. Još samo da iziđu Plavi i Guverner i možemo UP, hehe

http://www.kucilooro.webs.com/

Dobro je, polako se Janaf čisti od ovih okorjelih trejdera, Febe, Viribusa, Brankice. Još samo da iziđu Plavi i Guverner i možemo UP, hehe

Viribus je studentska sirotinja koja ovisi o "sponzorima". Sredstva kojima je Viribus raspolagao ne mogu utjecati niti na što. Viribus jedino ima vremena. Ulažem u znanje!

2750? Samo jedan komad!

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

A nema ni 50 po 2500, svasta. [smiley] [smiley]

Nije bolest sve što boli

Viribus je studentska sirotinja koja ovisi o "sponzorima". Sredstva kojima je Viribus raspolagao ne mogu utjecati niti na što. Viribus jedino ima vremena. Ulažem u znanje!

2750? Samo jedan komad!
[/quote]
pa šta ti misliš da ovdje igrači koji pišu po forumima i navodno kupuju na stotine dionica kupuju svojim novcima? čisto sumnjam,oni rade za druge..tako kad tu netko proziva nas koji imamo po 10-15 dionica janafa uopće se ne uznemiravam

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

2750? Samo jedan komad!
[/quote]

Hehe ja jučer svoje iskrcao, sad čekam pad ili kupujem skuplje nego kaj sam prodao [lol] [pray] [thumbsup]

Koliko notornih gluposti na ovoj temi, a sve sami špekulatni od iveka pa do…. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

2750? Samo jedan komad!
[/quote]

Bolje bi bilo kolega da ovisite o sponzorusama, ali u vase seksualne preferencije se ne bi stel mijesati [smiley]

pratim ovaj forum još od nove godine,i osim gospđe Brankice skoro nitko se nije javljao ovdje,a onda su se pojavili špekulanti koji sada danima pišu o vrijednosti firme,fundamentima,te ovo te ono..pa ta firma je bila ista prije 6 mjeseci.Očito da je novac bio u nekim drugim dionicama,a sad se pojave ovdje i onda pametuju tu nekim malim dioničarama,obezvrjeđujući njihova ulaganja pozivajući se na njihova neznanje itd itd…
a sve u svrhu sitnog svakodnevnog drukanja
čim izađu iz ove dionice eto ih na forumu neke druge…kako jefitni štosevi

luzeru a ko tebe ljuti

ja sam ušao u janaf prije 2 mjeseca i vidim ovo kao jednu jako lijepu pricu..
Vidim da je puno ekipe prodalo na 2600-2700 i sad neznaju dal da kupe ili ne..

Ja jesam spekulant, al što je u tome loše…špekuliram da ce janaf u roku godinu, dve donijet finu lovu, ak vidim da ne valja odoh van iz njega i adio mare

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

luzeru a ko tebe ljuti

ja sam ušao u janaf prije 2 mjeseca i vidim ovo kao jednu jako lijepu pricu..
Vidim da je puno ekipe prodalo na 2600-2700 i sad neznaju dal da kupe ili ne..

Ja jesam spekulant, al što je u tome loše…špekuliram da ce janaf u roku godinu, dve donijet finu lovu, ak vidim da ne valja odoh van iz njega i adio mare

slažem se kolega,i u istoj sam poziciji,a ljute me ljudi koji jeftino navlače po forumu i sele se s dionice na dionicu uvijek sa istom pričom….ako jesam u dionici,recimo sada u Janafu jadno je navlačiti neuke ljude da ulaze i izlaze na temelju nekih kao fol analiza iza kojih se krije isključivo i jedino drukanje.Žao mi je ljudi jer sam i sam na početku poučen njihovim pisanjem bio uvučen preskupo u neku dionicu.Zar moramo živjeti od prevara neukih malih dioničara?

New Report

Close