Prijatelju a kako ću ja dokupiti ako ti stojiš sa 50 koamda na 2500?
Koja jagma za Janafom! Ako je tako dobra cijena za tih par komada nije problem dati niti 100 kn po dionici više zar ne? Ili možda griješim??
Koja jagma za Janafom! Ako je tako dobra cijena za tih par komada nije problem dati niti 100 kn po dionici više zar ne? Ili možda griješim??
[/quote]
Griješiš.
DA kupujem 1 dionicu 100 kuna mi ne bi bio problem, a ovako..
Po meni Janaf ima jedan od najboljih Risk/Reward Ratio na ZSE, tako da ga nije problem imati ni za vrijeme korekcije…a tko ga hoće prodat nek proda, njegovo pravo.
Po meni u ovoj dionici je cijeli forum tako da ja više tu nemam što tražiti, preselio sam u Croatia osiguranje, tamo nema nikoga osim mene i pokojeg fonda….nema..nema ..nema ona nikoga..ona voli samo mene jednoga…. [thumbsup]
Hvala prodavacima na 2500 zadnjih dana a napose prosli tjedan. Dalo se uloviti ponesto [wink]
[wink] [lol]
Hvala prodavacima na 2500 zadnjih dana a napose prosli tjedan. Dalo se uloviti ponesto [wink]
[wink] [lol]
Griješiš.
DA kupujem 1 dionicu 100 kuna mi ne bi bio problem, a ovako..
Možda. Ali neki dan Vas poklopilo sa cijela 4 komada na 2490 ili 2492 što je bio puni nalog. Dobro, slažem se, nije 400 kuna mali novac.
Po meni u ovoj dionici je cijeli forum tako da ja više tu nemam što tražiti, preselio sam u Croatia osiguranje, tamo nema nikoga osim mene i pokojeg fonda….nema..nema ..nema ona nikoga..ona voli samo mene jednoga…. [thumbsup]
Bravo kolega,bravo.
ja nigdje nisam naveo svoja sredstva…
želim kupit ovih 50 kom a i nemoram, ak ih kupim, možda budem htio još 50..
imam dovoljno jnafa da ga nemoram kupovat pod mus
ponavljam, meni je i 100 kuna jako puno ako je baceno u vjetar, a milijuni nisu ako su pametno uloženi..
lalic cijelo vrijeme tvrdi da ce jnaf past 15 %…
neznam kolko ga ima al evo ja cu mu probat otkupit njegove jnafice, da čovjek nebude pod stresom, nek zatvori moj nalog od 50 kom,pa ak imajoš dogovorili bumo se, ljudi smo
Vidiš sinko kako ne čitaš pažljivo između redaka…
Janaf je bio 2850 kuna, sad je 2500 evo to ti je već pad od nepunih 12 %, o čemu ti onda meni trubiš?
Pokupi moj nalog na 2750 ak ti je janaf tak jeftin, a ja bum pokupio ove na 2500 i niže i problem riješen.
Kak gubi nama veli, ak ti ne valja prodaj.
Ja ti kažem ako ti valja lupaj po asku, nemoj me daviti sa pričama kaj ja trebam napraviti ili ne, lupi po asku i bok.
A ja ću čekati na niže i sve ovce na broju i vukovi siti.
Ja se nadam samo da više neću morati slušati onu, ak vam ne valja prodajte, jer taj koji to izgovori nek kaže odmah, meni valja al neću lupiti po asku.
Zašto? Hehehe, to ćemo nekom drugom pričom.
Btw kak vam stoji Ulpl il ste ga već strejdali za tih bjednih par sto kuna [lol] [lol]
Svaka vam čast, upravo sam to sama pomislila.Ovakva gužva na ovoj dionici,osim što je iritantna, je i čisti sell signal.Janaf ne trpi ovoliku gužvu.Jedna korekcijica od 30-40% bi napravila malo reda
Dajte ljudi, što je previše-previše je. Tko ima Janaf, neka ga čuva, tko ga nema, neka ustraje, a tko ga ima a misli prodati, neka proda. Tko ga želi, neka kupi, kad hoće i koliko hoće, samo smanjite količinu spama na temi.
Nitko vam nije branio kupiti na 1.200kn [bye]