laliću
pajdo meni ak dđe pošišat cu sve do 2700 i na 2700 stavit 100 komada na bid, tak da nebrini za mene, evo ko ima nek proda
evo 50 komada na kupnju
fasciniraju me ulagaci što se orjentiraju po tudjim nalozima
evo prodajte , diste
Neće niko po bidu sinko, pljusni po asku i to je to i onda šišanje ispočetka…
Nazad na 2500 ili niže, gacanje po tim razinama, onda skok 20-40% itd.
Pa sve to znate, vidli smo sve to zajedno. Presmiješno…
ajmo decki zelim kupit
kupuj tko ti brani
kaje pajdo, htio bi kupit a?
meni svejedno ovih 50 kom kupio ili ne, imam ga dovoljno a ak upadne dobrodošao je
Evo mojih 50 stoji, ak ko hoce prodat tu sam..
Uvaženi kolega Dizelaš,
obzirom na sredstva kojima raspolažete (prema osobnoj tvrdnji) onda 5000 kuna nije neka svota (meni je ogromna ali nema veze) pogotovo obzirom da 50.000 kuna ne smatrate velikim novcem. Samo bijednih 5000 kuna je razlika od čekanja na bidu i poklapanja aska dakle u Vašim parametrima puka sitnica.
Sukladno navedenome ne vidim niti jedan razlog da ne poklopite 50 komada na asku i začepite usta svima koji Vam kontriraju na ovoj temi.
meni svejedno ovih 50 kom kupio ili ne, imam ga dovoljno a ak upadne dobrodošao je
Uvaženi kolega Dizelaš,
obzirom na sredstva kojima raspolažete (prema osobnoj tvrdnji) onda 5000 kuna nije neka svota (meni je ogromna ali nema veze) pogotovo obzirom da 50.000 kuna ne smatrate velikim novcem. Samo bijednih 5000 kuna je razlika od čekanja na bidu i poklapanja aska dakle u Vašim parametrima puka sitnica.
Sukladno navedenome ne vidim niti jedan razlog da ne poklopite 50 komada na asku i začepite usta svima koji Vam kontriraju na ovoj temi.
[/quote]
ja nigdje nisam naveo svoja sredstva…
želim kupit ovih 50 kom a i nemoram, ak ih kupim, možda budem htio još 50..
imam dovoljno jnafa da ga nemoram kupovat pod mus
ponavljam, meni je i 100 kuna jako puno ako je baceno u vjetar, a milijuni nisu ako su pametno uloženi..
lalic cijelo vrijeme tvrdi da ce jnaf past 15 %…
neznam kolko ga ima al evo ja cu mu probat otkupit njegove jnafice, da čovjek nebude pod stresom, nek zatvori moj nalog od 50 kom,pa ak imajoš dogovorili bumo se, ljudi smo
kupuj tko ti brani
[/quote]
[/quote]
Prijatelju a kako ću ja dokupiti ako ti stojiš sa 50 koamda na 2500?
Idemo sad ozbiljno…..:
5. listopad 2009.
NO Janafa dao suglasnost za ugovore o skladištenju
Nadzorni odbor (NO) Jadranskog naftovoda (Janaf) dao je na današnjoj sjednici prethodnu suglasnost na bitne elemente ugovora Janafa s Hrvatskom agencijom za obvezne zalihe nafte i naftnih derivata (HANDA), kaže se u obavijesti sa sjednice NO Janafa.
Prethodna suglasnost dana je na bitne elemente ugovora s HANDA-om o skladištenju obveznih rezervi sirove nafte te ugovora o skladištenju dijela obveznih zaliha naftnih derivata. Riječ je o ukupno 480.000 prostornih metara skladišnog prostora za sirovu naftu i 130.000 prostornih metara za naftne derivate za regiju sjeverozapadne Hrvatske, sukladno Odluci o regionalnoj raspodjeli zaliha Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, navode iz Janafa.
NO je na današnjoj sjednici usvojio polugodišnje financijske izvještaje Janafa, te dao suglasnost za sazivanje Glavne skupštine 13. studenog. Prema ranije objavljenim podacima, neto dobit Janafa u prvom polugodištu ove godine iznosila je 58,8 milijuna kuna, što je višestruko više od 9,2 milijuna kuna iz istog razdoblja prošle godine.
U tom razdoblju kroz naftovode Janafa prevezeno je ukupno 3,7 milijuna tona nafte ili 19,6 posto više nego u istom razdoblju lani te 11,2 posto više od plana.
(HIna/pd)