JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

laliću, ali kak da kupim od tebe kad sam ju već kupio od Viribusa? Pa nemam ja štampariju novca. Mislim da imaš solidan bid i da bi trebao prodati. Bolje da prodaš pa si miran nego držiš i pi.diš tu po forumu. kaj nije? pa kaj nije čovjekov mir najbitniji? Meni je vlastiti mir najbitniji, ne znam za tebe…

I'LL BE BACK

laliću, ali kak da kupim od tebe kad sam ju već kupio od Viribusa? Pa nemam ja štampariju novca. Mislim da imaš solidan bid i da bi trebao prodati. Bolje da prodaš pa si miran nego držiš i pi.diš tu po forumu. kaj nije? pa kaj nije čovjekov mir najbitniji? Meni je vlastiti mir najbitniji, ne znam za tebe…

Gle gubi mislio sam da si kit, ali evo prevario sam se. Nažalost ziheraš.
Kako možeš uopće reći tako nešto kad: there is no rest for the wicked

Laliću jesi dobro? Pa nisu ti valjda živci popustili… kaj se događa? Ne kužim zakaj ne prodaš JNAF. Ako je Viribus prodo po 2000 zakaj ne bi mogo ti po 2500? Pa još uvijek si bolji od njega za 25%. Ja mislim da si ti bolji ulagač od njega što se vidi i po rezultatima. Prema tome što se čeka? Ja sam samo rekao da ide izvanredna skupština i da mi je to interesantno. Nije mi presudno niti pretjerano bitno, ali interesantno. Prodaj brate mili, oslobodi se muke.

Ma dobro sam gubi, fala na pitanju.
Al brate mili ak misliš da je ovo dobra dionica počni pljuskati po asku, ja bum ti prodal svoje za 10% skuplje, jer znam da bu za tjedan dana 15% jeftinije.
Ali samo ak misliš da je potentna dionica, ak ne misliš i dalje nastavi s tim da si ju kupio po 2000.

Evo vidiš ja sam je kupio po 2200, prodao po 2750, kupio po 2650 i sad je 2500, kaj ti to govori?
Da je moja marža sigurnosti jednaka tvojoj, i zato ja želim da ti lupiš po asku, da ju ja opet prodam i da je jeftinije nadokupim…
Ajd nebudi cicija…oslobodi me muke…
[/quote]
meni ovo govori da trguješ tako da ti 5 % ili 10 igra ulogu, meni ne, imam previše novaca(za moje pojmove) da bih se s tim zajebavao.

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

meni ovo govori da trguješ tako da ti 5 % ili 10 igra ulogu, meni ne, imam previše novaca(za moje pojmove) da bih se s tim zajebavao.

Gle meni je 5% ili 10% 20-50k kuna, neznam kolko tebi znači puno novaca, al ljudi česti zabriju na postotke, zaboravljajući da za ovu paru 1 čovijek u Rh radi 1 godinu.
Pa si ja onda to ovak prikažem…ja bum lijepo platil s tih 10% lika da radi umjesto mene, a ja bum radio što budem htio.
Kad si to pogledam ko ti, zaradio sam danas 5 ili 10%, to mi niš ne govori niti niš ne znači, samo me tjera da gomilam naredne postotke i jopš, i još, i još…
Nema potrebe za tim, život je zeka peka, pa pogle ovaj forum, da svi ulažu kak pišu, svoju burzu bi morali otvoriti i nove firme zmisliti kolko se tu love ima.
Ja nemam puno al znam da je 50000 kuna puno, kome god.
Tako da ajde daj 10% gore da to obavimo, trebam ljude platiti, od prazne priče nemam ništa… [wink]

meni je 20 k puno al mi je malo ak za dva tri mjeseca očekujem 500 k

evo ja stavljam za 2 minute još 30 kom na kupnju, po cijeni 2501..ima ko za prodat…

Ima za 2750, nešt sitno prvo…da uspostavimo povjerenje…

ajmo diste?

ajmo diste?

Ajde mrcino ćapni ih

dižem nalog na prvo

dižem nalog na 40 i na prvo mjesto

Eto što ti je burza, Vidi kako Dizela preskaču sa nalozima, sada bi svi kupili a prije im nije valjalo.
Vidi ih kako se dižu i sa prodaje i postavljaju na više.
A tako samo malo treba za zaludit valu.A zamisli kako je na većim razinama.

Korkyra

New Report

Close