Brutalan kraj dana! Jel zna netko zašto?
nije ništa brutalno, osim ako mislite na to da je općenito brutalno malo dionica protrgovano 🙂
realno, sve su to transakcije po 1-4 dionice. promet baziran na tome je nebitan kako za rast, tako i za pad.
vezano uz kraj dana, ne znam, ali pretpostavljam…
http://finance.yahoo.com/
nije ništa brutalno, osim ako mislite na to da je općenito brutalno malo dionica protrgovano 🙂
realno, sve su to transakcije po 1-4 dionice. promet baziran na tome je nebitan kako za rast, tako i za pad.
Jel mi gledamo isto trgovanje? Netko je 2X pred kraj počistio bid u prvih 10. Prvo je potukao sve do 2500 sa 27 komada. I onda čekao da se nakupi prodaje i udario drugi puta do 490 sa 48 komada i potukao prvih 11!
Kako ekipa voli okrugle brojeve rekao bih da ovaj nije gotov. Još ako mu netko malo krene u pomoć jer na ovim cijenama trenutno sigurno ima ekipe sa solidnim plusom. Ako krenu sada kapitalizirati bumo vidli kaj bu se dogodilo. Meni se nekako čini da je općenito dosta nervoze na tržištu. Kada gledaš US i EU rastu na malim a padaju na velikim prometima. Insider trading navodno veći nego ikada do sada zabilježeno. Meni liči na klasičnu navlakušu – malo dignu pa raspale po bidu.
Da nije Dinko ovdje kreno u akciju?
Da nije Dinko ovdje kreno u akciju?
Neka, hvala mu. Uvalilo mi par komada na 2500
šišanje ovaca
Niko nije pročitao da nam se Lukoil mota oko Janafa Dolazi glavni ćif lobirat kod vlade ajde imaj muda ga odbit
Niko nije pročitao da nam se Lukoil mota oko Janafa Dolazi glavni ćif lobirat kod vlade ajde imaj muda ga odbit
[/quote]
Svako pisanje se tumači kao navlačenje zato je ponekad dobro stat na loptu….Nisu samo Rusi zainteresirani….Ako Hr ostane bez para što je više nego vjerojatno ovo će ići među prvima, ako ne i prvo na bubanj….Već ranije se pisalo o tome da će država prodati dio JNAF-a al si ostaviti 50%+1 dionica zbog kontrole…
Evo za staru gardu…
CEO of Lukoil to discuss with JANAF on further cooperation
Mr. Vagit Alekperov, CEO of Lukoil, is going to visit Croatian President Mr. Stjepan Mesic. Purpose of this meeting is to present performance of the company in Croatian and their expansion plans. Furthermore, press speculates that Lukoil is especially interested in further strengthening of cooperation with oil distribution and storage company JANAF. Representative of Lukoil in Croatia confirmed that Mr. Alekperov and CEO of JANAF, Mr Markov will have a meeting. Lukoil is especially interested in boosting their storage capacities in Croatia and was said that negotiations with JANAF are pending. Capital investments of HRK 1.9bn in storage capacity increase by JANAF could be very attractive to Lukoil.
Svako pisanje se tumači kao navlačenje zato je ponekad dobro stat na loptu….Nisu samo Rusi zainteresirani….Ako Hr ostane bez para što je više nego vjerojatno ovo će ići među prvima, ako ne i prvo na bubanj….Već ranije se pisalo o tome da će država prodati dio JNAF-a al si ostaviti 50%+1 dionica zbog kontrole…
samo da ne bude kao s inom 25% pa gazda 47% pa opet gazda
hi hi
[/quote]
daj nam molim te objasni kaj bu se dogodilo ak ga odbiju…kaj bu nuklearne rakete pale na zgb
[/quote]
daj nam molim te objasni kaj bu se dogodilo ak ga odbiju…kaj bu nuklearne rakete pale na zgb
[/quote]
Buš se smrzaval, a i ak nebuš buš plačal plin ko da je nafta, hehe Janaf/nafta kužiš ne, hehe
Koja debilana…Malo sam prošvika… [lol]