Kakva država..
Takva politika…
takav narod..
takvi i dioničari…
joj, daj ne baljezgajte
sve je to potpuno nebitno što pričate
svaka dionica ima svoj min i max
i tu leži sva priča
to je drugo što bi jedni htjeli crno na bijelo
pa lutaju, ali to nije tako
postoje razlozi, a oni ne leže tamo gdje ih svi traže [bye]
joj, daj ne baljezgajte
i tu leži sva priča
Draga Valentine, reka bi ti nešto da nisi žensko ali ću se suzdržati i bit ću pristojan.
Dakle ovdje se radi o elementarnom i zakonskom pravu dioničara na punu informaciju i obaviještenost.
Jer ako je donesena neka odluka od strane Uprave a izgleda da jest, onda javnost a pogotovo dioničari moraju biti infromirani o tome jer to može uvelike utjecati na cijenu dionice bilo gore ili dolje.Zato sada dolazimo u situaciju da netko ima povlaštenu informaciju u odnosu na sve druge.
U protivnom onda ćemo kupovati sve dionice prema proroku Muhamedu-Gannu i TA a ne prema fundamentima i poslovima koje dobijaju te budućoj zaradi.
E sada ako je ovo tebi baljezganje onda redu.
joj, daj ne baljezgajte
i tu leži sva priča
Draga Valentine, reka bi ti nešto da nisi žensko ali ću se suzdržati i bit ću pristojan.
Dakle ovdje se radi o elementarnom i zakonskom pravu dioničara na punu informaciju i obaviještenost.
Jer ako je donesena neka odluka od strane Uprave a izgleda da jest, onda javnost a pogotovo dioničari moraju biti infromirani o tome jer to može uvelike utjecati na cijenu dionice bilo gore ili dolje.Zato sada dolazimo u situaciju da netko ima povlaštenu informaciju u odnosu na sve druge.
U protivnom onda ćemo kupovati sve dionice prema proroku Muhamedu-Gannu i TA a ne prema fundamentima i poslovima koje dobijaju te budućoj zaradi.
E sada ako je ovo tebi baljezganje onda redu.
[/quote]
tako je kolega tako je i rečeno
Ovdje netko skuplja i ode ovo gore a vi pjevajte borbene. Proučite malo transakcije.
Ovdje netko skuplja i ode ovo gore a vi pjevajte borbene. Proučite malo transakcije.
Nečuveno kakvo drukanje bez razloga.
I to od kolege koji tako pazi na to što i kako netko piše.
A taj isti onda napiše da " to ide gore, a vi pjevajte borbene ".
Mislim, dakle..??
Ja mislim da to nije u redu, biti ću iskren i priznati da imam JNAF u portfelju ali ovakvo pisanje ničemu ne služi, pa kakav je to naćin??
Ja kad napišem da mislim da će nešto rasti napišem argumentirano zašto to mislim, pa onda kolega viribus napiše da drukam, a kolega viribus napiše da ide gore i spominje pale borce, pa zar to onda nije drukanje???
Mislim, dakle..??
Ja mislim da to nije u redu, biti ću iskren i priznati da imam JNAF u portfelju ali ovakvo pisanje ničemu ne služi, pa kakav je to naćin??
Ja kad napišem da mislim da će nešto rasti napišem argumentirano zašto to mislim, pa onda kolega viribus napiše da drukam, a kolega viribus napiše da ide gore i spominje pale borce, pa zar to onda nije drukanje???
[/quote]
Uvaženi kolega Plavi,
uhvatili ste se za dio mojeg posta a dio ste vjerojatno nehotice propustili. Pogledajte i drugi dio posta lijepo Vas molim. Nekome će on nešto reći a većini ipak neće.
Nadalje, ako uhvatim vremena večeras bi mogao dostaviti analizu zašto sam napisao prvi dio iako je već iz drugog dijela posve jasno. Pa nije vrag da se ovdje sve mora crtati. Imam sutra ispit na faksu pa ako ne uspijem danas budem sutra.
Kao reciprocitet lijepo bih Vas molio da Vi date analizu za jednu od slijedećih dionica na kojima ste bili aktivni pa utihnuli:
– PBZ,
– ADPL,
– Kraš,
– INGRA,
– IGH,
– TNSA,
Eto, izaberite jednu. Zaletim se u srijedu/četvrtak do SDA također da proučim neke stvari. Ulažem u znanje.
Mislim, dakle..??
[/quote]
Kolega zato što očigledno ima netko povlaštene informacije što se događalo i koje su odluke donešene na Upravnom odboru od 23.09.
– molim vas za razumijevanje ipak mi je ovo prvi post na ovoj temi.
– zbilja nemam pojma o JNAF-u, a nakrcala sam se JNAF-a.
– mene zanima zašto stalno padamo ??????
– i kada će dionica početi rasti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nemaš pojma o jnafu a nakrcala si se ????
[shocked]
Nemoj se ljutit al ovo može napravit samo retardirana osoba [yawn]
Viribus je lik koji je svoje dionice JNAF-a rasprodao po 2000 i tada drukao na dolje. sve je dokumentirano na ovim stranicama. Istovremeno je bezuspješno provocirao nas nekolicinu koji smo to vrijeme afirmativno pisali o ovoj dionici. Sada kada je cijena 30% skuplja sada isti lik druka na rast. Žalosno. Žalosno kakav gubitnik. zamisli prodaš JNAF po 2000 i onda ga kupuješ po 2600 i 2500. E sada… možda je on samo druker i zla osoba pa tu piše neke priče samo kako bi prodao skuplje, a u ono vrijeme kada je drukao na pad i plašio ljude, zapravo kupovao… e to su već zle stvari.
Tužno je kako neki kolege ne razlikuju dobre kolege koj im žele pomoći i na vrijeme i argumentirano ukazuju na stvari, te iste prozivaju kriminalnim grupama, od onih koji im na ovaj podli način žele izbiti i ovo malo imovinice što im je ostalo. Tužno.
Bilo kako bilo, ja svoje dionice čvrsto držim i ne dam ih nikome i samim tim sam si smanjio mogućnost da se netko drugi okoristi mojom imovinom. Meni je najsigurnije čvrsto držati podcjenjene dionice.
– molim vas za razumijevanje ipak mi je ovo prvi post na ovoj temi.
– zbilja nemam pojma o JNAF-u, a nakrcala sam se JNAF-a.
– mene zanima zašto stalno padamo ??????
– i kada će dionica početi rasti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nemaš pojma o jnafu a nakrcala si se ????
[shocked]
Nemoj se ljutit al ovo može napravit samo retardirana osoba [yawn]
[/quote]
Ma pustite kolega, kolegica laže da ništa ne zna…………..pa sve joj je napisano, pretpostavljam da zna čitati barem kao pisati [smiley]