23.09.09.
super[smiley], rasprodat ću sav VDKT kojeg sam skupljao sad ovih dana po 440 i to ohoho komada. Sve ću to lupiti po bidu kako bih oslobodio cash da kupim JNAF na toj korekciji koja "slijedi". Joj jedva čekam, kad bi se barem spustio nazad na 2300 [pray]
[/quote]
Prije 5 dana!
Jel kupuješ gubi ili prodaješ [lol] [thumbsup]
…. a ne da svaki dan davite tu na topicu zašto danas nismo rasli…
– molim vas za razumijevanje ipak mi je ovo prvi post na ovoj temi.
– zbilja nemam pojma o JNAF-u, a nakrcala sam se JNAF-a.
– mene zanima zašto stalno padamo ??????
– i kada će dionica početi rasti ?????????
– I love this game.
Pozdrav !
Jeli izašlo to više izvješće sa Nadzornog održanog 23.09.
nije tko zna šta je stim možda neka muljaža na hrvatski naćin
…..
Posljednji je takav viđen u slučaju Janafa (ZSE:JNAF-R-A) koji je dogovorio nove poslove u visini 100 milijuna eura.
……
Preneseno s:
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-oprezna-trgovina-na-pocetku-tjedna,57152.html
super[smiley], rasprodat ću sav VDKT kojeg sam skupljao sad ovih dana po 440 i to ohoho komada. Sve ću to lupiti po bidu kako bih oslobodio cash da kupim JNAF na toj korekciji koja "slijedi". Joj jedva čekam, kad bi se barem spustio nazad na 2300 [pray]
[/quote]
Prije 5 dana!
[/quote]
Laliću opet se preseravaš bez pokrića. Rekao sam ako cijena dođe na 2300. sad ne kupujem. imam ga dosta i to po prosjeku od ravno 2000. trejdanje me ne zanima jer ću ga za godinu dana prodavati po 4000 ovakvim trzavcima poput tebe što love dnevne bureke.
…..
Posljednji je takav viđen u slučaju Janafa (ZSE:JNAF-R-A) koji je dogovorio nove poslove u visini 100 milijuna eura.
……
Preneseno s:
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-oprezna-trgovina-na-pocetku-tjedna,57152.html
kolega na plotu može pisat svašta ali mora pisat na ZSE onda je to valjano jer je rećeno da će bit obavješteno preko ZSE
[/quote]
Prije 5 dana!
[/quote]
Laliću opet se preseravaš bez pokrića. Rekao sam ako cijena dođe na 2300. sad ne kupujem. imam ga dosta i to po prosjeku od ravno 2000. trejdanje me ne zanima jer ću ga za godinu dana prodavati po 4000 ovakvim trzavcima poput tebe što love dnevne bureke.
[/quote]
Jel mogu i ja? [undecid]
[/quote]
Prije 5 dana!
[/quote]
[/quote]
Nećeš ni tada jer ćeš loviti 6000kn
[/quote]
Prije 5 dana!
[/quote]
[/quote]
Jel mogu i ja? [undecid]
[/quote]
radi brate mili što oćeš
NEČUVENO-ovo se može dogoditi samo u Hrvatskoj.
Dakle prije par minuta sam razgovarao sa djelatnicom odnosa sa javnošću JNAF, a u svezi objavljivanja izvješća sa sastanka Uprave održanog 23.09.2009.
Naknadno je odlučeno da objave odluka i izvješća neće biti, nego će biti izvješće kada se održi Nadzorni odbor.A kada će biti nadzorni odbor nemaju pojma.
I sada ti budi mali dioničar.
NEČUVENO-ovo se može dogoditi samo u Hrvatskoj.
Dakle prije par minuta sam razgovarao sa djelatnicom odnosa sa javnošću JNAF, a u svezi objavljivanja izvješća sa sastanka Uprave održanog 23.09.2009.
Naknadno je odlučeno da objave odluka i izvješća neće biti, nego će biti izvješće kada se održi Nadzorni odbor.A kada će biti nadzorni odbor nemaju pojma.
I sada ti budi mali dioničar.
ma zajebo sam se šta nisam otišao van na 2800 ovo je sve kriminal i banana država