JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gubi, brato, evo nas još malo na 2300, izgleda ko ementaler, di je tvoja podrška? [lol] [thumbsup]

Podrška je negdje oko 2.250, dalje ne vidim………………….. [bye]

Gubi, brato, evo nas još malo na 2300, izgleda ko ementaler, di je tvoja podrška? [lol] [thumbsup]

[/quote]

Onda do 1.200 ima samo sto komada…………….. [thumbsup]

[/quote]

– ja ipak vidim najbolje.
– najjača podrška je na 1.000kn čak 1.000.000,oo kn.

– I love this game.
Pozdrav !

Malena to je Dinko zaboravio povući nalog…………..dok Janaf dođe do 1.200, budi bez brige povući će ga [bye]

– što mi i tu dajete jedinice.
– pa dala sam vam najtočniju inf.

– I love this game.
Pozdrav !

Kako ti ne bi davali jedinice kad plašiš ulagače da će Janaf na 1.000 kuna…………sramota [sealed]

sorry plavi ali nije baš info s kojim se uprava nebi hvalila samo tako ?!

mi smo ipak zemlja slučaj

[/quote]

[/quote]

A kaj mislis koliko ima po brokerskim kontima spremno da uleti ak se pojavi panicara koji bi rado diskontno prodavali? To nemrete vidjeti. Ali gluposti lupetati slobodno mozete. Sam dajte – rado bih u dokup po bitno nizim cijenama.

[/quote]

[/quote]

A kaj mislis koliko ima po brokerskim kontima spremno da uleti ak se pojavi panicara koji bi rado diskontno prodavali? To nemrete vidjeti. Ali gluposti lupetati slobodno mozete. Sam dajte – rado bih u dokup po bitno nizim cijenama.
[/quote]

Moram se ovaj puta složiti sa kolegom Alienom, iako mislim da mu je komentar malo preblag.
Tvrtka u ugovaranju posla od preko 2 puta godišnjih prihoda a oni drukaju na dolje.
Još k tome ovakvi fundamenti kakvi jesu.

Ajme meni, svakakvih ljudi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Moram se ovaj puta složiti sa kolegom Alienom, iako mislim da mu je komentar malo preblag.
Tvrtka u ugovaranju posla od preko 2 puta godišnjih prihoda a oni drukaju na dolje.
Još k tome ovakvi fundamenti kakvi jesu.

Ajme meni, svakakvih ljudi.

[/quote]

Mislim da je izlisna ikakva rasprava s bedacima koji lupaju gluposti nakon izvjesca kakvih je Janaf ove godine imao, fundamenata i novih poslova. Samo nek prodaju – nisam zadovoljan s kolicinom koju imam.

Mislim…pozlatile se Volksbanku rijeci da bu JNAF na 1000 kn ali bojim se da taj film nikad ne bumo gledali

Kolega Alien,nemaju oni dionice Janafa, ali zato imaju dionice nekih drugih tvrtki koje im nisu narasle kao što je nama narastao Janaf. [tongue]

Zato su malo kivni i ljuti, jer naravno, što bi drugom bilo dobro, ako meni nije, stara hrvatska poslovica. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja ušao nazad. Za nove gume nadam se [tongue]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close