JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma, bitno je, al’ mislim da je to prošlo jer bi inače to već svi znali…

Ma, bitno je, al’ mislim da je to prošlo jer bi inače to već svi znali…

da ali su rekli da če nas obavjesiti preko ZSE ako potpišu taj ugovor znaš kako se to odrazi pred blicevima fotoaparatima ovako mi neznamo možda i nije potpisano

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54338/ttl/Janaf-jos-u-srpnju-zamrznuo-status-u-PEOP-u/Default.aspx

Janaf još u srpnju zamrznuo status u PEOP-u

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54338/ttl/Janaf-jos-u-srpnju-zamrznuo-status-u-PEOP-u/Default.aspx%5B/url%5D

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Janaf još u srpnju zamrznuo status u PEOP-u

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54338/ttl/Janaf-jos-u-srpnju-zamrznuo-status-u-PEOP-u/Default.aspx%5B/url%5D

ali nema ni riječi o potpisanom ugovoru od 100mil.EURA to je bitno

kako se kreće očigledno ništa od potpisa [undecid]

mi smo ipak zemlja slučaj

izgleda da ništa nema ni rijeći o potpisu izgleda da nas lažu samo da dignu cijenu dionice pa da mogu prodat

Mene interesira zašto nije dostavljeno javnosti i ZSE izvješće sa nadzornog odbora.
Zbog čega to skrivaju kada je sjednica održana 23.09.
Obzirom da su dali pojašnjenje za ove nesuglasice, znači da je Markov uspio doći u kancelariju.
I što se sada čeka.

Korkyra

izgleda da ništa nema ni rijeći o potpisu izgleda da nas lažu samo da dignu cijenu dionice pa da mogu prodat
[/quote]

Što bi rekao kolega governer, onda vi kolega prodajte kad mislite da je ovo za.eb…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Gubi, brato, evo nas još malo na 2300, izgleda ko ementaler, di je tvoja podrška? [lol] [thumbsup]

[/quote]

Što bi rekao kolega governer, onda vi kolega prodajte kad mislite da je ovo za.eb…
[/quote]
da kolega njima je dužnost da obavjeste ZSE ako je bilo ili nije bilo potpisa jer jučer sam zvao Janaf i reki su mi da će danas najverojatnije bit obavijest

[/quote]

Pričate gluposti, nazovite ako ste mali dioničar u Janaf i provjerite, ja jesam.
Posao od preko 100 mil. EUR-a ide u realizaciju svojim tokom, što bi vi da vas svaki dan tapšaju po ramenu i dajnu obavijesti o svakome detalju?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close