JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro jeli izašlo izvješće sa održanog Nadzornog odbora jučer.

pa kolega gdje si tu informaciju našao
[/quote]
je izvini krivo sam pročitao mislio sam da si napisao da je dobro izvješće a nisam vidio JELI

[/quote]
Koelega i ja sam moga staviti zarez iza dobro, ali glavno da smo se na kraju razumili.
Jeli izašlo izvješće ili ne.
[/quote]
evo ovako kolega stvari stoje sad sam razgovaro sa kordinatorom korporacijskih komunikacija sa gsp Vranješ Mihaelom u Janafu ovako mi je rekla da će izvješće izać čim predsjednik uprave da zeleno svijetlo

Dobro jeli izašlo izvješće sa održanog Nadzornog odbora jučer.

pa kolega gdje si tu informaciju našao
[/quote]
je izvini krivo sam pročitao mislio sam da si napisao da je dobro izvješće a nisam vidio JELI

[/quote]
Koelega i ja sam moga staviti zarez iza dobro, ali glavno da smo se na kraju razumili.
Jeli izašlo izvješće ili ne.
[/quote]
evo ovako kolega stvari stoje sad sam razgovaro sa kordinatorom korporacijskih komunikacija sa gsp Vranješ Mihaelom u Janafu ovako mi je rekla da će izvješće izać čim predsjednik uprave da zeleno svijetlo
[/quote]
Hvala kolega Joka.
Pa zar im nije dužnost dostaviti izvješće na ZSE po zvršetku sjednice ili sutradan.
U stvari ima li neki rok.
Kod nas je sve moguće pa i skrivanje odluka, pa valjda treba dati na uvid svojim dioničarima i ZSE odluke Nadzornog odbora.

Korkyra

Tel: 01/ 3039 377 to ti je broj od gsp Mihaele u Janafu pa probaj i ti nazvat ni meni nije jasno zašto nisu objavili valjda čekaju da prođe korekcija a jučer je bila sjednica tako mi je rekla

Evo one vijesti o kojoj sam prije par dana govorio sad i na našim stranicama….Uprava se odlučila oglasiti u petak…

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54317/ttl/Hrvatska-neplacanjem-kotizacije-od-50-tisuca-eura-blokirala-PEOP/Default.aspx

Evo one vijesti o kojoj sam prije par dana govorio sad i na našim stranicama….Uprava se odlučila oglasiti u petak…

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54317/ttl/Hrvatska-neplacanjem-kotizacije-od-50-tisuca-eura-blokirala-PEOP/Default.aspx

ma platit će to Janaf to je za njh sitna lova samo je
u pitanju šlamperaj

Ovu vijest sam prenio prije par dana, a našao sam je na rumunjskim stranicama….Najnovija dešavanja su trenutno ta da se Rumunji jako trude uspostaviti ovaj koridor…U utorak su u Rumunjsku na razgovor s njihovim Ministarstvom gospodarstva došli predstavnici Azerbejdžanske naftne firme SOCAR…Oni su itekako zainteresirani za PEOP jer bi im omogućio transport njihove nafte do Evrope…
Nekako imam osjećaj da Rumunji grizu a naši stoje po strani…U očekivanju izvješća s ovog foruma koji se odvija u Beogradu jer bi se tu puno toga moglo rasplesti….

Ovo prerasta u rat epskih dimenzija!
Borba za pristup srednjoj Europi – preko HR.

http://www.vecernji.hr/vijesti/bosnjacki-politicari-plocanske-rezervoare-zele-prodati-lukoilu-clanak-24382

Rezerve nafte "gase požar"

Prvi naftni forum čiji su organizatori Energetska zajednica jugoistočne Evrope i Međunarodna energetska agencija (IEA) koji je juče otvoren u Beogradu u prvi plan je istakao pitanja razvoja naftnih rezervi. Slavčo Nejkov iz Sekretarijata Energetske zajednice naglasio je da su naftne rezerve odigrale važnu ulogu za vreme gasne krize u januaru 2009. godine.
– Gasna kriza bi imala znatno pogubniji uticaj na zemlje u regionu da naftne rezerve nisu sprečile najgori scenario potpunog zastoja. Iz te krize smo naučili lekciju a to je da su naftne rezerve jedinstveni deo regionalnog koncepta sigurnosti snabdevanja – rekao je Nejkov.
Kao jedno od ključnih problema sve rastućih potreba za naftom u regionu jugoistočne Evrope, Petar Škundrić, ministar rudarstva i energetike je istakao pitanje usklađivanja stalnih potreba za ekonomskim rastom i potrošnjom oskudnih prirodnih resursa.
– Sticajem istorijskih okolnosti Srbija nije u mogućnosti da reši skladišne kapacitete koji su uništeni u NATO bombardovanju. Ali, mi utvrđujemo tehničke standarde kako bismo što pre došli do evropskih normi skladišnih kapaciteta – naveo je Škundrić.
Naftni forum je inače osnovala Energetska zajednica u decembru prošle godine kao novu panregionalnu platformu za konsultacije. Forum će u svom radu razmatrati i planirane projekte izgradnje naftovoda u regionu ali u svetlu uspostavljanja sinergije a ne atmosfere konkurencije. U tom cilju biće predstavljena najnovija kretanja u razvoju projekata Penevropskog naftovoda (PEOP), naftovoda AMBO i naftovoda Burgas-Aleksandrupolos.
Ovaj forum je okupio više od sto predstavnika vlada regionalnih zemalja, javnih i privatnih naftnih kompanija, investitora, međunarodnih finansijskih institucija i donatora.

…E ovo da nam je dočekati….valjda će se danas i uprava oglasit glede onih 50.000…

Za one koji još ne znaju značaj PEOP-a najbolji je isti opisan u ovom članku….

Rumunjska tužila Hrvatsku Kazahstanu da blokira naftovod PEOP zbog 50.000 eura
Četvrtak, 24 Septembar 2009
Hrvatska blokira razvoj Pan-europskog naftovoda (PEOP) Konstanta – Trst jer jedina od država iz konzorcija nije uplatila 50.000 eura participacije, optužuje Hrvatsku državni tajnik rumunjskog Ministarstva gospodarstva Tudor Serban, koji je u posjeti Kazahstanu iz kojeg bi se PEOP-om transportirala nafta.

Svoje obaveze prema razvoju PEOP-a ispunila je osim Rumunjske i Srbija dok Hrvatska blokira pregovoe i sve aktivnosti, prenosi Serbanovu izjavu rumunjska novinska agencija ActMedia.

Interes za razvoje naftovoda još prije godinu dana pokazao je Kazahstan, koji želi udio u projektu. Cilj PEOP-a je stvaranje alternativnog pravca za transport ruske i kaspijske nafte u Europu. Naftovod koji počinje u rumunjskoj luci Konstanta kroz Srbiju i Hrvatsku vodio bi do Rijeke iz koje bi se krakom spajao do Trsta i Transaplinskog naftovoda koji povezuje Austriju i Njemačku, piše business.hr.

Dakle, i Austrija i Njemačka bi bile na našoj trasi….

još nema ništa o izvješću nadzornog odbora

Ma to i nije toliko bitno…Još uvijek g. Markov nije došao….Zvao sam maloprije i pitao za istinu o medijskim napisima glede blokiranja PEOP-a….
Ono što su mi rekli da informcija nije u potpunosti točna, a nakon dolaska Markova objaviti će javno punu informaciju preko business-a ili bankamagazine-a…

Ma to i nije toliko bitno…Još uvijek g. Markov nije došao….Zvao sam maloprije i pitao za istinu o medijskim napisima glede blokiranja PEOP-a….
Ono što su mi rekli da informcija nije u potpunosti točna, a nakon dolaska Markova objaviti će javno punu informaciju preko business-a ili bankamagazine-a…

ja sam isto jučer zvao pa su mi rekli da će predsjednik uprave obavjestit javnost,kako misliš da nije bitno potpis onog teškog ugovora šta je trebao bit u izvješću nadzornog odbora

New Report

Close