JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolege, ako vam se ne sviđa JNAF, prodajte. laliću ti šuti jer si mi ista glupa pitanja postavljao i kad je cijena bila 30% niža. Dosadan si brate mili. prodaj i makni se iz janafa i ne dosađuj. Kolegice Turion, vi slobodno pitajte jer jako volim plavuše. nekako su rijetka vrsta. barem u mojoj okolini.pusa. [kiss]

Kao prvo neću šutit [lol]
Kao drugo cijena kad sam ti ja postavljao ta pitanja nije bila 30% niža, nego 15%
Tj. od kad si ti rekao da je ementaler na prodaju, cijena je pala s 2900 na 2600.
Ja samo želim ljudima uštediti 10%.
Ti bi bio eventualno u pravu, al brate mili pa mi smo bili u korekciji cijena, kad je jnaf počeo rasti.
Nastavak rasta, na našem tržištu nažalost, nije bio realan. No ja smatram da si ti toga bio svjestan. [thumbsup]

kolege, ako vam se ne sviđa JNAF, prodajte. laliću ti šuti jer si mi ista glupa pitanja postavljao i kad je cijena bila 30% niža. Dosadan si brate mili. prodaj i makni se iz janafa i ne dosađuj. Kolegice Turion, vi slobodno pitajte jer jako volim plavuše. nekako su rijetka vrsta. barem u mojoj okolini.pusa. [kiss]

Kao drugo cijena kad sam ti ja postavljao ta pitanja nije bila 30% niža, nego 15%
Tj. od kad si ti rekao da je ementaler na prodaju, cijena je pala s 2900 na 2600.
Ti bi bio eventualno u pravu, al brate mili pa mi smo bili u korekciji cijena, kad je jnaf počeo rasti.
Nastavak rasta, na našem tržištu nažalost, nije bio realan. No ja smatram da si ti toga bio svjestan. [thumbsup]
[/quote]

Ukratko misliš da je Gubi lažov ili što??

[/quote]

lupetaj ti što hoćeš, ja od sedmog mjeseca imam cca više od 40% na portfelj, prosjek ulaska u JNAF mi je 2000, a to da je kraj trenda sam već čuo sedamnaest puta do sad.možda i je. ne znam… ja se ne razumijem u trendove. ja se razumijem u fer vrijednosti dionice i tu rasturam. a da li se okrenuo trend ja to ne znam niti sam ikada o tome pisao. za te stvari konzultiram nekoliko kolega vrhunskih trendera, ali i dalje je odluka moja. neke su stvari jače i od trendova. To je moja teorija, iako se mnogi ne slažu. Neke dionice su prejeftine i zato u dubki pad ja ne vjerujem i meni je to dovoljno. da bi dionice jako pale, moraju prethodno jako poskupiti i/ili biti skupe, a dionice iz mog portfelja su prema mojim izračunima duboko ispod fer vrijednosti. prema tome…

I'LL BE BACK

Dobro jeli izašlo izvješće sa održanog Nadzornog odbora jučer.

Korkyra

pa kolega gdje si tu informaciju našao

Ukratko misliš da je Gubi lažov ili što??

Ovo nije tema ovog tupika, al evo odgovor.

Glečte, nitko od nas ne može znati što će se događati na burzi, možemo samo pretpostaviti.
Neki to rade bolje, neki lošije.
Scenarij:
Gubi piše na nekoj temi, netko se javi veli ja mislim da to ide dole, gubi kaže prodaj brate.

Mogućnosti:

Ti ga poslušaš i prodaš, dionica ode gore, on ti izvuče da si prodao i onda ti to tura pod nos.
To se dogodi u slučaju kad tržište raste.
Ti ga poslušaš i prodaš, dionica ode dole, ti nadokupiš niže, pitaš ga kaj je bilo, on sad ne kudi sebe, već ti veli pa to je sitni zastoj, kaj ne prodaš i opet sve u krug.
To se dogodi u slučaju kad dionica počne rasti na vrhu vala ili kad je val u putanji dole.
To je onda problem. Mislim za njegovu priču.
Jer tko je on ili ja da ljudima izbijemo 5-10 ili 20% love iz đepa kad je može kupiti na niže.
Ja ne tvrdim da on druka za loše dionice, nego jednostavno nije realan u datom trenutku oko njihove cijene.
Ja čak smatram da je njegova ili recimo dizelova strategija ulaganja bolja od moje, to je drži dobro drži dugo, a kad je vrijeme prodaj i ajmo ispočetka.
Ali vidim tu jedan problem, većina ne ulaže tako, i to treba poštovati.
Većina smo leminzi kako on kaže, al da nema nas, od koga bi on kupio i kome bi prodao na kraju.
Mislim gle i mi nešt zaradiomo, al da držimo vjerojatno bi i više, samo kaj se mi ne igramo tak, mi se oćemo igrati po svom. Tako da treba i to uzeti u obzir kod argumentacije i rasprave.
Gle mi svi igramo nogač, al nismo svi centarfori ko on, neki su i vezni, neki bekovi, neko je i golman, a svi bi malo loptu.
Tako da on niti laže niti ne laže. On je u priči gdje je on uvijek u pravu, on je gubi. Nepokolebljivi. Neuništivi.

lupetaj ti što hoćeš, ja od sedmog mjeseca imam cca više od 40% na portfelj, prosjek ulaska u JNAF mi je 2000, a to da je kraj trenda sam već čuo sedamnaest puta do sad.možda i je. ne znam… ja se ne razumijem u trendove. ja se razumijem u fer vrijednosti dionice i tu rasturam. a da li se okrenuo trend ja to ne znam niti sam ikada o tome pisao. za te stvari konzultiram nekoliko kolega vrhunskih trendera, ali i dalje je odluka moja. neke su stvari jače i od trendova. To je moja teorija, iako se mnogi ne slažu. Neke dionice su prejeftine i zato u dubki pad ja ne vjerujem i meni je to dovoljno. da bi dionice jako pale, moraju prethodno jako poskupiti i/ili biti skupe, a dionice iz mog portfelja su prema mojim izračunima duboko ispod fer vrijednosti. prema tome…

Sve u redu, samo ima razne vremenske varijante trendova to valjda prihvaćate, kratkoročni, srednje, dugo, mikro…
Sve to treba uzeti u obzir, jer jasno je meni da je najbrži put od točke A(dna) do točke B(vrha) tvoj put držanje dionica, al da se svi bavim tim i takvim načinom, bi li on bio moguć.
Ima i drugih naćina i ja samo ljude koji se bave ili žele baviti time osvješćujem tvoje riječi i naputci nisu za njihov način rada, tj. način ulaganja.

Ja bi reko da je negdje u klasi sa Kostrenčićem i on nam želi sve najbolje. [tongue]

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

[/quote]
je izvini krivo sam pročitao mislio sam da si napisao da je dobro izvješće a nisam vidio JELI

[/quote]
je izvini krivo sam pročitao mislio sam da si napisao da je dobro izvješće a nisam vidio JELI

[/quote]
Koelega i ja sam moga staviti zarez iza dobro, ali glavno da smo se na kraju razumili.
Jeli izašlo izvješće ili ne.

Korkyra

[/quote]

[/quote]
Koelega i ja sam moga staviti zarez iza dobro, ali glavno da smo se na kraju razumili.
Jeli izašlo izvješće ili ne.
[/quote]
izgleda da nije, jer nije nitko reagiro možda čekaju da korekcija na burzi prođe pa da onda plasiraju informaciju

[/quote]

[/quote]
i 40 posto u ledu,i 40 posto u adpl…..
i eto nas na 120 posto…

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close