Uzimajući u obzir kretanje JANAF-a u zadnjih par godina, izgleda da bi se ovaj rast vrlo skoro mogao privesti kraju (kratkoročno gledano).
Promatranjem samo TA, primarno ATR-a (Average True Range), StDev-a i prijašnjeg kretanja cijene vidi se kako janaf nakon svakog spike-a volatilnosti (i rasta cijene) ima ili korekciju ili se taj rast prekine i cijena stabilizira – do toga uvijek dolazi nakon što napravi nekih 25%-35% rasta, baš kao u posljednjih par dana. S obzirom da je jako blizu i psihološki dosta značajna razina od 3000kn po dionici (R1), JNAF bi čak da ju i probije u slijedećih par dana mogao imati korekciju i testiranje te razine prije bilo kakvog eventualnog rasta do 4000kn (R2).
Izvor: http://www.investa.hr
Koliko vidim nesto je utihnulo piskaranje i spominjanje booka a prodaje ne nedostaje debelo ispod tog booka. Samo dajte prodajte da mozemo lakse dalje.
Tako je.Samo prodajte tako da možemo nastaviti dalje!
2400? Moguće je samo ako opali jača korekcija u USA, ali samo nakratko.
Nije problem u korekciji nego u nelikvidnosti na ovim razinama, zapravo, to nije problem ako imaš dionice, ali je problem ako kupuješ jer ili jako strpljiv ili po prodaji, a to diže jako cijenu, zato i takav porast u kratkom vremenu.
Koliko vidim nesto je utihnulo piskaranje i spominjanje booka a prodaje ne nedostaje debelo ispod tog booka. Samo dajte prodajte da mozemo lakse dalje.
kolega Alien, zašto vas kao poznatog dugoročnog investitora,čvrstog holdera i stratega takve stvari opterećuju? Nek piše tko što hoće i nek radi svatko što ga volja. Ja, primjerice, znam da svoj JNAF prije 6K neću prodavati, kao ni ledo ispo 10K, a to što se pojavila prodaja… pa moraju izaći leminzi… polako…sve će biti puno jasnije nakon izvješća za 3Q, pa za 4Q, itd itd… pustimo leminge neka odrade svoje…
ja sam danas ovo prodao…bilo je lijepo glupirati se za vas….do viđenja do nekog ponovog druženja
febo, jesi izračunao betu [lol] [lol]
febo, jesi izračunao betu [lol] [lol]
i betu i alfu…zato sam i prodao, linija prinosa je jako..jako strma [thumbsup] [lol]
ja sam danas ovo prodao…bilo je lijepo glupirati se za vas….do viđenja do nekog ponovog druženja
Hhahahha znao sam bez da si napisao. Promijeni si nick u Pcelica Maja
Joooj nije me bilo godinu dana…
Niš se niste promijenili… :-))
Pa Febo sunce li ti tvoje…
Pa di si ti životinjo?!!!!
Šta ti ovaj Alien trljeka… 🙂
Jeste li iskrcali Janaf?
Joooj nije me bilo godinu dana…
Pa gdje si bila godinu dana, u Afganistanu? [shocked]
Pa Miiiikeeezzzzeee…
Pa di si srećo!!! Kak je u Dubrovniku?
U Afganistanu? Kamo sreće da jesam. Imala bih već hrpicu Franklinića u žepu…
Moje su već u rezervoaru. Napunio ga do kraja tj. uskladištio.