hm…kolega ne slažem se baš… baba s kolačima je još uvijek itekako tu. Cijena dionice je možda nešto skuplja nego prije par dana,ali neznatno u odnosu na širu sliku. IMHO sve ispod 3200 kuna je fina baka sa kolačima za onog koji razumije ulaganje.
Evo ti danas moje po 3100….hoćeš?? Ponuda vrijedi samo danas.
Ma daj budi ozbiljan bez dva soma eura nema smisla prodavati
A kad sam vam to govorio bilo vam je smiješno, hehe [tongue]
Poseban pozdrav Ivani koja mi se rugala kad sam vam davao preporuku za Janaf u ožujku, dok je bio 1.200kn [bye]
Kupnja 1388
Prodaja 550
Nema prodaje jos, svi cekamo vise.
hm…kolega ne slažem se baš… baba s kolačima je još uvijek itekako tu. Cijena dionice je možda nešto skuplja nego prije par dana,ali neznatno u odnosu na širu sliku. IMHO sve ispod 3200 kuna je fina baka sa kolačima za onog koji razumije ulaganje.
Evo ti danas moje po 3100….hoćeš?? Ponuda vrijedi samo danas.
[/quote]
ja nemam novca više
Nek piše tko što hoće ,ja sam kupio na 2200 i nedam je ispod 1000…mislim eura.
Ova se dionica ne drži od danas do sutra.
Za štovatelje ove dionice evo malo svježih novosti…
U Beogradu će se u četvrtak i petak održati naftni forum JI Evrope.
Glavna tema: razvoj naftnih rezervi u regiji
Naravno da će biti govora i o PEOP-u…
Uff, moglo bi biti svašta….
Za štovatelje ove dionice evo malo svježih novosti…
U Beogradu će se u četvrtak i petak održati naftni forum JI Evrope.
Glavna tema: razvoj naftnih rezervi u regiji
Naravno da će biti govora i o PEOP-u…
Uff, moglo bi biti svašta….
može link?
kaje je tebi loto cubno ako netko sad prodaje…narsala je 30 % i nekome je to dosta nekome nije
Naftni forum JI Evrope u Beogradu
Capitalpročitaj cijeli članak Ponedjeljak, 21. Septembar 2009. 16:26
BEOGRAD, Prvi Naftni forum Energetske zajednice jugoistočne Evrope biće održan 24. i 25. septembra u Beogradu, uz učešće predstavnika država članica, zvaničnika, investitora i energetskih kompanija.
Kako se navodi u najavi, glavna tema foruma biće razvoj naftnih rezervi u regionu, a skup će otvoriti premijer Srbije Mirko Cvetković.
Energetska zajednica, koja je uz Međunarodnu agenciju za energetiku (IEA) organizator skupa, najavila je da će na Naftnom forumu učestvovati i ministar energetike Srbije Petar Škundrić, predstavnik IEA Didije Husin i Fabricio Barbaso iz Evropske komisije.
Učesnici foruma razmatraće i stanje na tržištu nafte, situaciju oko obaveznih rezervi nafte u regionu i uticaj mogućeg proširenja regulative Evropske unije u oblasti nafte na propise Energetske zajednice.
Teme Naftnog foruma biće i razvoj i iskustva u proizvodnji, preradi i licenciranju naftnih aktivnosti, a razmotriće se i infrastrukturni projekti izgradnje Panevropskog naftovoda (PEOP), kao i naftovoda AMBO i Burgas-Aleksandropolis.
Savjet ministara Energetske zajednice osnovao je Naftni forum u decembru 2008. godine i naftu uključio u definiciju “mrežne energije”.
Članice Energetske zajednice jugoistočne Evrope su Srbija, Albanija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora i UNMIK u ime Kosova.
Države učesnici su Austrija, Bugarska, Rumunija, Grčka, Kipar, Češka, Slovačka, Francuska, Njemačka, Holandija, Italija, Mađarska, Slovenija i Velika Britanija.
21.09.09.