JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda prije sutra ništa….

… pa građevinari su svi odreda preko booka, o čem pričamo?.

Netocno. Provjeri kaj pricas. S ostalim se slazem

Malo je u Europi dionica za usporedbu a u HR jedna ili nijedna – stoga prestanite uspoređivati neusporedivo. I glede ciljne cijene – moj je stav da u HR ne postoji osoba ili institucija koja može valorizirati JANAF. Svi mi znamo strateške konotacije vezane uz JANAF ali kako to pretočiti u cijenu to je pitanje.

bavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama JNAF-R-A nastaviti u 15:33.
Na upit Upravi Drustva Janaf d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

Svi se raspisali a ovoj dionici uopće ne treba drukanje. Ne izlazi sunce zato što pijevac kukuriče.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]

bez brige, nije ti HDEL ispod booka, a ispod su eventualno Ingra i možda LVCV jer u bilanci ima ono zelmjište velko. HDEL, DLKV, THNK, VDKT,IGH, svi odreda na booku ili preko. 100% točno.

I'LL BE BACK

Slažem se s kolegom koji je rekao da ovoj dionici nije potrebno drukanje ,ima jake fundametne,to je jednostavno biser našeg tržišta kapitala,uz još jedno par dionica.
Ne tako davno trgali su se za nju na 9000 kuna.

[/quote]

bez brige, nije ti HDEL ispod booka, a ispod su eventualno Ingra i možda LVCV jer u bilanci ima ono zelmjište velko. HDEL, DLKV, THNK, VDKT,IGH, svi odreda na booku ili preko. 100% točno.
[/quote]

Dakle ipak se slazes da nisu SVI gradjevinari preko booka. [wink]

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-srezan-1%2c6%25%2c-janaf-najjaci-u-godinu-dana,56656.html

Ljudi moji pa što je ovo?
KAda sam ćuo koliki je danas Janaf rekoh sebi sutra bi to trebalo kratiti malo.
Premda se nisam ukrcao koliko sam htio , ali opet… jesam donekle samo.

Ugovori od preko 100 milijuna eura?
Pa to je oko 800 milijuna kuna, aukupni prihodi za cijelu 2008. su bili 374 milijuna kuna.
žZnaći pred potpisom su ugovori u vrijednosti preko 2 puta ukupnih godišnjih prihoda.

Pa to treba u dokup sutra, predviđam sutra opet TILT TILT. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ugovori od preko 100 milijuna eura?
Pa to je oko 800 milijuna kuna.

Neće ti bit devalvacije. [rolleyes]

Imam ga po 2100 ali zanemarivo. Šteta [sealed]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close