JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

došlo na naplatu strpljivo skupljanje [thumbsup]

Vec? Moja naplata je bitno vise od ove cijene.

dečki nemojte se svađati, sve su to dobre i jevtine DIJONICE. hihihihi. ima sve da frca ko kuruza u mikrovalnoj [thumbsup]

I'LL BE BACK

AUUUUUUUUUUUUUUUUU [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8636d4e5-9db3-468f-86e0-96c2ac1b7ba2&open=sec

LEAVE THE WORLD BEHINED

došlo na naplatu strpljivo skupljanje [thumbsup]

Vec? Moja naplata je bitno vise od ove cijene.
[/quote]

nema još prodaje .tergeti su puno viši ,za godinu dvije [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

AUUUUUUUUUUUUUUUUU [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8636d4e5-9db3-468f-86e0-96c2ac1b7ba2&open=sec

Fino. Znaci i sutra blokada

Opet psihologija mase….Sve je ukazivalo na ovo i o tome sam i ja i još par forumaša ovdje pisali…
Na temi Best buy neki su psovali "Što im je neko istovario JNAF"…ne znam zašto su uopće bili onda na kupnji…

No, dok je burze bit će ovako…
BTW..ja osobno nisam još u prvih 20, ali jako, jako blizu …. [lol]

AUUUUUUUUUUUUUUUUU [lol]

Fino. Znaci i sutra blokada
[/quote]

Kolega mislim da već danas nastavljamo u revijalnom tonu ima vremena do 16:00

LEAVE THE WORLD BEHINED

Alien

nije bas za usporedbu book kodt-a i jnaf-a

kodt je viskoprofitabilna firma koja ima malu imovinu i normalno je da se trži na par bookova..

pomeni obje imaju sjajnu perspektivu

al dobro nema veze, bitno da naš janafcic raste

Ma znam da nisu za usporedbu ali ipak s obzirom na poslovanje i bransu JNAFu dajem prednost zbog podcijenjenosti booka

Zbilja su lijepo strateški poredane ove dionice na prodaji po jedna da se ne vidi dublje… to dosta govori…

Zbilja su lijepo strateški poredane ove dionice na prodaji po jedna da se ne vidi dublje… to dosta govori…

sve se vidi, bez brige. nalozi po 7500 kuna vidljivi…

I'LL BE BACK

14.08.2009. Febo vs Viribus

[/quote]

El Febo, 21.09.2009. u 15:05
Ima tih šatora na mnogim dionicama i to u nedavno vrijeme što implicira na to da se kampiranje ipak isplati za dovoljno strpljive.
[/quote]

Evo mene kampera u JANAF-u još od proljetos, nažalost sada sa puno manjim brojem dionica….
Pozdrav Vidri,Viribusu, Dizelu, Zimzelenu,Alienu, Guvernoru i ostalim strpljivim (i onim manje strpljivim) kamperima…….
Kampiranje se isplati [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Alien

nije bas za usporedbu book kodt-a i jnaf-a

kodt je viskoprofitabilna firma koja ima malu imovinu i normalno je da se trži na par bookova..

pomeni obje imaju sjajnu perspektivu

al dobro nema veze, bitno da naš janafcic raste

Ma znam da nisu za usporedbu ali ipak s obzirom na poslovanje i bransu JNAFu dajem prednost zbog podcijenjenosti booka
[/quote]

JNAF ima jači forward od KODT-a, a po osnovi širenja kapaciteta i upošljavanja već postojećih kapaciteta. Janaf ima najjači forward na burzi uz istovremeno najmanji rizik bilance. Ispodu booka? ne može to tako… pa građevinari su svi odreda preko booka, o čem pričamo?. JNAF mora gore zatvoriti taj gap.

I'LL BE BACK

New Report

Close