JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lalići, a zakaj malo ne pročitaš moje posteve par stranica unazad. pa sve sam podastrio. kaj opet moram? pa ne da mi se pisati jedno te isto 5 puta zbog tebe, nisi mi baš tak super. Kažem ti, prodaj. šta će ti dionica koja je već skočila 130% od dna. skupo, bez veze… ja bih radije prodao JNAF i kupio INDG… ona nije narasla ništa od dna [rolleyes]

I'LL BE BACK

2.446,90

1
2.446,91

1
2.446,92

1
2.446,93

1
2.446,94

1
2.446,95

1
2.446,96

1
veseli prodavac jnaf [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

lalići, a zakaj malo ne pročitaš moje posteve par stranica unazad. pa sve sam podastrio. kaj opet moram? pa ne da mi se pisati jedno te isto 5 puta zbog tebe, nisi mi baš tak super. Kažem ti, prodaj. šta će ti dionica koja je već skočila 130% od dna. skupo, bez veze… ja bih radije prodao JNAF i kupio INDG… ona nije narasla ništa od dna [rolleyes]

Gubi ne treba da ti meni govoriš kaj da radim, nego zašto da to radim.
A prodat ću je na 3500 kak si i rekao i onda kupiti indg [lol]

Dok eweteisti cekaju korekciju, ja se vozim u JNAF-u

Kao što je jedan kolega napisao : "znanje je prednost" [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

do 3000kn jedno 120 komada na prodaji, a onda još pedesetak komada do 6500.

…na crveni dan… [yawn]

I'LL BE BACK

došlo na naplatu strpljivo skupljanje [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

…na crveni dan… [yawn]

ma i janaf je nula po tome prema KODT-r [wink]

…na crveni dan… [yawn]

[/quote]

Svakako. De si vidi za pocetak BV. A daj ti meni reci kak KODT stoji u odnosu na HDEL i napose VDKT?

očekujem ewtovce da uđu na 3,5 k
sve ispod je za njih jevtino

Postanite Eu-robovi

…na crveni dan… [yawn]

[/quote]

Svakako. De si vidi za pocetak BV. A daj ti meni reci kak KODT stoji u odnosu na HDEL i napose VDKT?
[/quote]

too much coffe? joj, kaj odma na zadnje noge. zar sam trebo podcrtat "po tome"?? govorim o slabom asku. a za hdel neznam nije mi tolko rijetka prodaja ko na kodt-r-a. btw nemam kodt-r, al zato imam p. jedino mi je žal što nisam kupio više na 2100 neg siću kad vidim kako se brani janaf .

uživajte.

Alien

nije bas za usporedbu book kodt-a i jnaf-a

kodt je viskoprofitabilna firma koja ima malu imovinu i normalno je da se trži na par bookova..

pomeni obje imaju sjajnu perspektivu

al dobro nema veze, bitno da naš janafcic raste

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Ode.

Korkyra

New Report

Close