Ajme bida li odjednom na Janafu.. [rolleyes].
a što će tek biti bida na 3500… [rolleyes]
Ovdje već dugo nema promjena, slično je i sa cijenom dionice.
Važeći podaci za uredovni dan 18.09.2009 .
JANAF D.D./REDOVNA DIONICA JNAF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HZMO 375.440 50,54 Zast. račun
2. INA D.D. 118.855 16,00 Osnovni račun
3. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 107.411 14,46 Osnovni račun
4. HEP D.D. 53.981 7,27 Osnovni račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 43.379 5,84 Zast. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 6.342 0,85 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 5.224 0,70 Skrb. račun
8. DOM HOLDING D.D. 2.527 0,34 Osnovni račun
9. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 1.939 0,26 Skrb. račun
10. UNION D.D. 1.567 0,21 Osnovni račun
Ukupno: 96,48
nagradno pitanje: a kaj se uskoro događa sa DIJONICAMA koje su zelene i idu po aku na dane kad je sve živo crveno i ide po bidu? [rolleyes]
nagradno pitanje: a kaj se uskoro događa sa DIJONICAMA koje su zelene i idu po aku na dane kad je sve živo crveno i ide po bidu? [rolleyes]
Kaj se događa s dijonicom koja ode gore ni 10%, dok tržište ode 30%? Ništa, to se zove ako ste me dobro podučili, defenzivna dionica i kad sve pada kupuje se nju, kad sve raste ona raste puno manje od drugih.
Svaka sličnost s Janafom je slučajna.
Janaf d.d. – najava sjednice Uprave koja će se održati 23. rujna 2009. godine
Na sjednici Uprave će se razmatrati prijedlog za sklapanje dugoročnih ugovora o skladištenju naftnih derivata u postojećim i novoizgrađenim spremnicima JANAF-Žitnjak za potrebe obveznih zaliha naftnih derivata i komercijalnih potreba.
Kaj se događa s dijonicom koja ode gore ni 10%, dok tržište ode 30%? Ništa, to se zove ako ste me dobro podučili, defenzivna dionica i kad sve pada kupuje se nju, kad sve raste ona raste puno manje od drugih.
Svaka sličnost s Janafom je slučajna.
[/quote]
matija suhi, nebih se bas složio s ovom tvojom glupacom
Dno jnafa je bilo 1000 kn, sad je 2350, što je rast od 135 %
Dno crobexa 1238 sad je cca 220, sto je cca 80 % rasta..
itekako Jnaf šije crobex
Evo i malo s ZSE-a:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=27316
Najljepši nmi je onaj dio: Vrijednost novih ugovora procijenjuje sa na oko 100 mil. eur. [wink]
ne šaljite nikakve linkove i obavijesti vezane uz nove poslove!! nek prodaju još to što imaju!!
matija suhi, nebih se bas složio s ovom tvojom glupacom
Dno jnafa je bilo 1000 kn, sad je 2350, što je rast od 135 %
Dno crobexa 1238 sad je cca 220, sto je cca 80 % rasta..
itekako Jnaf šije crobex
Odlično dizel, pa samo sam čekao da netko posta te podatke…
I daj mi sad reci koja je logika da još naraste 50-60% ka gubi veli, zato kaj je fundamentalno podcjenjena?
Pa po tvojem izračunu druge su još i više.
Daj mi malo to pojsani?
Bez ono poslovi, ovo ono, baš mi objasni ovo kaj sam pitao:
Ako je Janaf fundamentalno podcjenjena, a gubi kaže da jest, skočila je 135%, crobi 80%, neke druge nisu ni 50%, zašto bi fundamentalno gledano Janaf bio sad bolji pick nego bilo koja druga?
P.s. gubi molim te bez onih gluposti prodajte, da idemo gore. Ti koji to rade nisu na forumu i ti to dobro znaš…
BV JNAF je preko 3000 kuna
ravnanjem trebao bi doći i do 3500 kuna