Trenutno je veći "problem" mala ponuda na prodaji, jer vjerujem da s većom ponude bi se trgovanje inteziviralo. Ovako strpljen, spašen, uostalom dionice se kupuju na duže razdoblje.
Neovisno o svemu tome, a najviše o podcijenjenosti te, naravno, stprljivost koja je nezaobilazna, a da ne ispada na navlačenje treba otvoriti temu ADPL i INGRA, ovdje je target daleko viši, cca. 3500 kuna. I to samo tehnički gledano da se uspostavi ravnoteža, a dalje će odrediti fundamenti te sve ostalo vezano za temu JANAF. [thumbsup]
Kakvih 3500 ??? Pogle u Americi….To se trži na P/Bv=2,2; P/E = 22,8….
Jao kolega, što se uzbuđujete. Rekao sam samo 3.500 samo da se izravna, a nakon toga slijedi opet ono što sam rekao.
Jao kolega, što se uzbuđujete. Rekao sam samo 3.500 samo da se izravna, a nakon toga slijedi opet ono što sam rekao.
slažem se. po meni je do cca 3200 samo gap za tržištem.
Ma nema frke sve 5…
BTW danas idem u SDA da vidim ko je još s nama unutra…
[wink]
Na koga sumnjaš? Ili samo ovako.
Na koga sumnjaš? Ili samo ovako.
ma ni na koga….al čisto me zanima jel sam u prvih 20
[smiley]
kome smeta ovo pisanje na temi pa svima djeli jedinice [angry]
evo samo da popravim ocjene,svima nama sretno u JANAFU [thumbsup]
nema veze ko kupuje ko prodaje. ova dionica ima gap i zatvorit će ga.
Ima veze. Jedan kolega se jucer istovario (necu reci koji) i odmah sam znao da danas probijamo 2300. Jos da nam se ivana7 istovari i palimo raketni pogon [lol]
Danas počinje remont postrojenja u Rafineriji nafte Bosanski Brod…Izgleda da su se dečki preko zahuktali, a glavni dobavljač nafte smo im sada mi…Između ostalog u članku piše…
……
On je istakao da ovakva situacija ne ide u prilog rafinerijama u okruženju, jer Rafinerija Brod (BLSE:RNAF-R-A) realizuje planove investicija i proizvodnje, postižući evropski kvalitet goriva i zavidan obim proizvodnje. Rajlić je rekao da nabavka više od milion tona sirove nafte potvrđuje ozbiljnost projekta i namjere vlasnika da rafinerije nafte i ulja postanu važan regionalni subjekt na tržištu naftnih derivata, motornih ulja, maziva i parafina.
Kog zanim više:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/rafinerija-nafte-danas-pocinje-redovni-remont,56376.html