JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam… ja mislim da su već postojeći/aktualni rezultati poslovanja uz stabilnu bilancu plus projekcije širenja kapaciteta i prihoda u budućnosti, a sve to uz ovu cijenu smiješnu cijenu dionice, ono što pruža veliku maržu sigurnosti za imati dionicu JNAF-a. Mislim da je sve drugo nebitno…tko kupuje,tko prodaje… nebitne gluposti… špekulaciju o preuzimanju nisam niti jednom uzeo u obzir niti ću. po meni nebitno…FF…mislim da je bolje da je mali nego veliki, barem ako je cijena ispod fundamentalnog minimuma a to je IMHO za JNAF u rezredu između 1 i 1,5 X BV. Dakle između 3200 i 4500 kuna. Kad cijena dođe na tu razinu onda treba gledati forwarde (koji su btw već sad izvsniizvrsni). Milsim da će JNAF narasti jako puno na srednji do dugi rok,možda i na kratak rok, ali ne usuđujem se to prognozirati jer naše tržište je preplavljeno neznanjem…

I'LL BE BACK

@governor

govorim da su špekulacije (pa i drukanje na nekim nelikvidnijima) bitnije od poslovanja jer trenutno tržište ne valorizira podcijenje dionice kako bi trebali na (ne)sreću (dugoročnih) ulagača.

http://www.poslovni.hr/125938.aspx

pa dobro u kojoj je valuti ovaj bid???
Euri ili kune
[tongue]

http://www.kucilooro.webs.com/

Da se ovo Dinko nije kreno iskrcavati?

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Da se ovo Dinko nije kreno iskrcavati?

uff… to bi bilo dobro[pray] , pa da se može lijepo bezbrižno i pomalo i bez nervoze dokupljivati JNAF. Kad se samo sjetim kak su mirovinci izlazili iz ADPL po 46… ma milina.

trenutno ukupna kupnja 1600 ukupna prodaja 650.

I'LL BE BACK

Vidim ja da ovaj tuče ko da nema sutra.

Čim se bid napuni ovaj ga sravni.

da, imate pravo kolega… joj kad bi bar potrajalo pa se lijepo može nadokupljivati JNAF prodajući po malo ostale dionice iz portfelja koje lijepo rastu.. uff samo da potraje ovo iskrcavanje [pray] [pray]

sjećam se kako su iskrcavali tehniku po 1500. baš se fino moglo kupovati, ma milina. samo da potraje [pray]

I'LL BE BACK

Imamo jakog prodavača…Da li je AZ…sumnjam jer taj isti (na isti način) je prodavao i u petak i četvrtak…Definitivnu potvrdu o tome imat ćemo sutra na TOP 10….
Al’ ovaj način kako prodaje !?!…vidi se da lova nije njegova…

ekipa,ajmo dogovor!
prestanite malo sa pisanjem i pustite janaf da se odmori malo,tako da svi mi koji zelimmo nadokupiti to uradimo u tisini i miru(pretpostavljam da nas vecina jos zeli malo podebljati janaf),i nakon nekog vremena mozemo svi zajedno poslati grupnu zahvalnicu prodavatelju na ovim razinama.

bude janafa i ispod 2000

New Report

Close