JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eh kad se sjetim kad sam kupovao po 1400 pa mi neki govorili da sam lud da je ovo srot da ide nazad na 1200 itd….ovo je odlicna firma a nije ni losa dionica mali je free float ali je ok….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ja sam kupovala po 3800 06.03.2007. a prodala po 8500 05.06.2007.Neka mi predsjednik Putin živi još sto godina.
Ove godine kupovala po 1200 18.03. i 23.03. 2009.Prodavala po 2000 09.06.2009.
Čekaj malo pa obadva puta sam kupovala u trećem mjesecu a prodala u šestom.
Evo i to je tehnička analiza.Deca,treba kupovati Janaf u trećem mjesecu i prodavati u šestom

Ja bi naj rađe da to ostoji na mjestu još malo jer čekam nekakvu likvidnost. Kad uleti ovo mi je prvo u planu.

who dares, wins

eh kad se sjetim kad sam kupovao po 1400 pa mi neki govorili da sam lud da je ovo srot da ide nazad na 1200 itd….ovo je odlicna firma a nije ni losa dionica mali je free float ali je ok….

Koncem godine JANAF će biti u mogućnosti transportirati rusku naftu od Siska do Omišlja. Kapacitet rafinerije oko 5 milijuna tona godišnje. Samo ne znam hoće li INA završiti hidrodesulfurizaciju i koliko je to uopće bitno – mislim da jest jer REBCO sadrži 1,7% sumpora. Mislim i da će cijena transporta biti niža pa se može očekivati i pad cijena Ininih derivata.

dobra tvrtka, još kada bi radila punim kapacitetom gdje bi im bio kraj

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Razmišljam već neko vrijeme i odluka je donešena. dat ću JNAF-u veći dio udjela u portfelju. pokratit ću malo ostale i za tu lovu pojačat JNAF.

sada ti je prilika dok se iskrcava ovaj koji se iskrcava [lol]
[/quote]

upravo tako… isto kao što sam imao prilike kupovati Tehniku po 1500 prije mjesec dana, a moglo se kupiti na lopate, kada se također neki luzer iskrcavao. [yawn]

I'LL BE BACK

Razmišljam već neko vrijeme i odluka je donešena. dat ću JNAF-u veći dio udjela u portfelju. pokratit ću malo ostale i za tu lovu pojačat JNAF.

Znači li to da će se ovdje početi nakrcavati trejderi nakon ADPL???? Samo da još gospodin Plavi počne ovdje pisati pa da prekrižim ovu dionicu na neko vrijeme.
[/quote]

gospon Ivek, zar je moguće da ste i dalje ljubomorni na dionice koje nemate u portfelju a rastu, pa morate rasprodavati one koje imate a ne rastu? znam znam… teško je biti u krivoj traci u svom mercedesu kad vidiš da te u traci pored šišaju babe u golfekima….

nego, vratimo se mi na JNAF… imate praf, ne valja ovo ništa… prodajte. vidite da se "netko" stalno iskrcava [rolleyes]

[bye]

I'LL BE BACK

sada ti je prilika dok se iskrcava ovaj koji se iskrcava [lol]
[/quote]
Sve do danas do 13.30 bio sam uvjeren da governor ne ulaže na osnovu novinskih vjesti.A sad sam uvjeren da sam izgubio sposobnost procjenjivanja ljudi na osnovu toga što pišu.Što sad da radim,za koga da živim….. [undecid] [cry]
[/quote]

EV EBITDA 5 i P/B 0,6 nisu vijesti kolega, a forward poslovanja i planovi za budućnost iskazani od samog vrhe uprave se ponekad lijepo mogu pronaći i u medijima. Ovim putem zahvaljujem kolegi Flyeru za linkove iako smo za te stvari manje više znali.doduše za neke i nismo (barem ja). ugodan dan.

I'LL BE BACK

pustite vi Iveka, zaradi on dobro na burzi iako nikada to ne bi čovjek rekao po njegovim postovima

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Nakon dosta sati kopanja o janafu čini mi se da ovo dobro izgleda. Dokapitalizacijom će cijela kompanija dobiti 709,55 kn po dionici keša od hande što je pri ovoj cijeni priličan postotak. A o ostalim stvarima da ne pričam. Jedino me brine free float od 3%, to bi mogao biti dvosjekli mač. I da, znam da vi to ovdje na forumu sve to znate, samo razmišljam na glas [tongue]

Nakon dosta sati kopanja o janafu čini mi se da ovo dobro izgleda. Dokapitalizacijom će cijela kompanija dobiti 709,55 kn po dionici keša od hande što je pri ovoj cijeni priličan postotak. A o ostalim stvarima da ne pričam. Jedino me brine free float od 3%, to bi mogao biti dvosjekli mač. I da, znam da vi to ovdje na forumu sve to znate, samo razmišljam na glas [tongue]

kolega, zašto mislite da je mali FF dvosjekli mač?

I'LL BE BACK

kolega, zašto mislite da je mali FF dvosjekli mač?
[/quote]

ima tu više stvari, likvidnosti, lakše manipulacije tržištem, briga za male dioničare i sl. s druge strane naravno, lakše je dionicu napucati gore kad krene rast. Prava zarada ( tu govorim od >200 %) može doći jedino da Rusi odluče kupiti dio JANAF-a (što ruku na srce, nebi bilo čudno ni u vrijeme ovakve krize). Sami poslovni rezultati nisu toliko bitni koliko špekulacije koje su ovdje itekako u igri. bumo videli, ne…

New Report

Close