JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Razmišljam već neko vrijeme i odluka je donešena. dat ću JNAF-u veći dio udjela u portfelju. pokratit ću malo ostale i za tu lovu pojačat JNAF.

sada ti je prilika dok se iskrcava ovaj koji se iskrcava [lol]
[/quote]
Sve do danas do 13.30 bio sam uvjeren da governor ne ulaže na osnovu novinskih vjesti.A sad sam uvjeren da sam izgubio sposobnost procjenjivanja ljudi na osnovu toga što pišu.Što sad da radim,za koga da živim….. [undecid] [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Razmišljam već neko vrijeme i odluka je donešena. dat ću JNAF-u veći dio udjela u portfelju. pokratit ću malo ostale i za tu lovu pojačat JNAF.

Pametno. Kako bi rekao jedan uvaženi kolega – janafa u porteflju bi svatko trebao imati barem 100 komada [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Sve ovo sam predvidio prije pola godine. Naravno da sam za to nagrađen crvenilom.
Tada je JANAF bio zadnja rupa na svirali a sad je dionica br. 1.

Sve to stoji ali tu se netko ozbiljno iskrcava… Čim malo ojača bid odmag ga razbiju. Bez daljnjeg da je odlična firma ali odlična firma ne znači i dobru dionicu.

Meni je ovo klasičan primjer dobre firme i loše dionice. Na ingri, igh, atpl, jdpl, hdel, ulpl dalo se fino odigrati dok ovo stoji kao zacementirano.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

cuo sam da jedan luzer izlazi iz ove dionice, to je jako dobar znak, trebalo bi imati cak i više od 100 jnafa [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Znači li to da će se ovdje početi nakrcavati trejderi nakon ADPL???? Samo da još gospodin Plavi počne ovdje pisati pa da prekrižim ovu dionicu na neko vrijeme.

Sve ovo sam predvidio prije pola godine. Naravno da sam za to nagrađen crvenilom.

Gospon sava mi smo to predvidjeli prije dvije godine.
I JANAF nikad nije bio zadnja rupa na svirali.
Mislim da ste ga zamijenili za DIOKI

Bacili ste mi bubu u uho. Pričao malo sa starim. Kaže stari da je ovo jako dobra firma ali ima jedan veliki potencijalni problem a to je da je vlasnik gospođa Adriatika (Jadranka). Ako zaposli nekog Mravka eto cirkusa.

[/quote]

Nisi ti ništa predvidjela, ni prije dvije godine a ni prije pola godine – sve se vidi po prometima.
A na forumu si ni 6 mjeseci. I nisi jedina.

[/quote]

Kad si već spomenula Dioki ispast će puno bolje no s Janafom.
Ja se ne razbacujem dezinformacijama. Pročitajte što sam pisao za JANAF sad se i potvrdilo.
Pa tko je napisao da ga Omišalj podsjeća na Cushing? Naravno ja.

cuo sam da jedan luzer izlazi iz ove dionice, to je jako dobar znak, trebalo bi imati cak i više od 100 jnafa [thumbsup]

daj barem inicijale dotičnoga

Postanite Eu-robovi

[/quote]

Nisi ti ništa predvidjela, ni prije dvije godine a ni prije pola godine – sve se vidi po prometima.
A na forumu si ni 6 mjeseci. I nisi jedina.
[/quote]

Gospon dragi, dok sam ja imala Janaf, vi ste vjerovatno još imali bubuljice.
Pozdrav

New Report

Close