Ovdje upišite svoj komentar…
ja janaf imam već deset godina pa mi nije problem još koja
10 godina!!! Propustio si brdo prilika kako mi se čini – gle graf. Uglavnom do 2000 EUR ima da se otelimo a i pitanje je da li ćemo to ikada doživjeti. Čisto sumnjam. Da se kladimo da će Dinko to iskrcavati na 3000???
ja janaf imam već deset godina pa mi nije problem još koja
nisi valjda drzao na 8000 i cekao pad na 1000 ?????? u dionicama….??????
Nikako da dođemo do tih 2000 eura. Puklo i prije 2200 kuna. Ne samo da Dinko čeka prije 3000 nego i trejderi tuku već ispod 2200. Još ako svijet okrene prema dolje evo nas u trenu na 1500 kada trejderi počnu rezati gubitke.
10 godina!!! Propustio si brdo prilika kako mi se čini – gle graf. Uglavnom do 2000 EUR ima da se otelimo a i pitanje je da li ćemo to ikada doživjeti. Čisto sumnjam. Da se kladimo da će Dinko to iskrcavati na 3000???
[/quote]
Odličan graf kolega Viribus123? A ovih 8000 kn, što su to….bijeli labudovi il šatori age Hasan age? [lol] [lol] [lol]
što su to….bijeli labudovi il šatori age Hasan age? [lol] [lol] [lol]
Do 8000 kn (ako ikada) ima da se vide bijeli miševi. [cool]
[/quote]
Odličan graf kolega Viribus123? A ovih 8000 kn, što su to….bijeli labudovi il šatori age Hasan age? [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Sada da se još jave oni koji su kupovali te šatore ili labudove.
[/quote]
[/quote]
Sada da se još jave oni koji su kupovali te šatore ili labudove.
[/quote]
Ima tih šatora na mnogim dionicama i to u nedavno vrijeme što implicira na to da se kampiranje ipak isplati za dovoljno strpljive.
najvažnije je kampirati na pravom mjestu………….
ZAGREB – "Sutra koncem dana možemo imati s Inom usuglašen model određivanja cijena naftnih derivata", rekao je potpredsjednik Vlade, Damir Polančec u kratko izjavi za medije.
Podsjetio je da je Vlada koncem tjedna primila novi prijedlog cijena naftnih derivata od Ine (ZSE:INA-R-A). Cjelovito smo analizirali prijedlog, kazao je ministar, ja ću ih pregledati, sutra ujutro imat ćemo konzultativne sastanke, a potom slijede pregovori s Inom. Tako je Polančec zaključio svoju izjavu, nakon čega nije želio odgovarati na detaljnija pitanja.
‘Dvije teme su se same po sebi nametnule, a to su turizam i energetika’, kazao je Polančec, nakon razgovora s ministrom gospodarstva Slovačke, Ljubomirom Jahnetekom.
Polančec je čestitao Slovacima na boljim ekonomskim parametrima, koje se očekuje za drugo tromjesečje, te zahvalio ovoj zemlji, s kojom, kako kaže nema otvorenih pitanja, na tome što je Slovacima Hrvatska najpoželjnija destinacija za odmor.
‘Slovačka Vlada pokazuje veliki interes za suradnju na projektu LNG terminala, ali želi i ulagati u projekte JANAF-a (ZSE:JNAF-R-A), kako bi se osigurala ireverzibilnost naftovoda’, kazao je Polančec.
Vidi, vidi, opasan Rumenige, a nitko ništa o ovome ne komentira
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cc8e55c8-44f7-41b5-8483-974dde9aaf99
REPOVI RASPADA SFRJ
Naftna industrija Srbije od Hrvatske traži 30 pumpi i "komad" Janafa
Autor/izvor: SEEbiz / Novosti
BEOGRAD – Sudbina imovine firmi iz Srbije koja je ostala u Hrvatskoj i dalje je neizvesna. Vrednost nekretnina procenjuje se između 700 i 800 miliona evra, a do potpisivanja bilateralnog sporazuma Beograda i Zagreba o rešavanju pitanja “zaostale imovine” ne dolazi jer hrvatske vlasti otežu.
Istina, ni naši državni organi još nemaju preciznu dokumentaciju o imovini srpskih preduzeća u Hrvatskoj…
– Budućim sporazumom treba da se odredi način sprovođenja člana 2. aneksa G Ugovora o sukcesiji, kojim se svim vlasnicima imovine 31. decembra 1990. jamči povratak vlasništva. Ako, međutim, imovinu nije moguće vratiti, kao što je slučaj sa prodatim nekretninama, vlasnici imaju pravo na naknadu u skladu sa normama građanskog i međunarodnog prava – kažu za “Novosti” u Direkciji za imovinu Republike Srbije.
Bilateralnim ugovorom trebalo bi da se reguliše visina, proračun, dinamika, vrsta i oblici isplate. Najviše imovine potražuje Naftna industrija Srbije, koja računa da u Hrvatskoj ima 30 benzinskih pumpi, odmarališta i udeo u Jadranskom naftovodu (JANAF). NIS poseduje i odmarališta u Rovinju, Makarskoj, Hvaru i Braču, skladišta, poslovni prostor… Veći deo imovine NIS je rasprodat, a benzinskim pumpama upravlja INA (ZSE:INA-R-A).
Stanje na terenu u Hrvatskoj ne odgovara izjavama i ponašanju državnih zvaničnika. Hrvatski fond za privatizaciju, koji upravlja srpskom imovinom, uprkos potpisanom Sporazumu o sukcesiji, i dalje istrajava na tvrdnji da će samo neprodata srpska imovina biti predmet sukcesije, iako je jasno određeno da se stanje mora vratiti na ono iz 1990. Hrvatski fond za privatizaciju tvrdi da je popisao 319 objekata na koja polažu pravo firme iz Srbije. Od njih je 158 prodato, 30 dodeljeno na korišćenje, za 40 zgrada se vode sporovi, dok je 91 objekat slobodan. Direkcija za imovinu Republike Srbije, nezvanično, tvrdi da je ova brojka mala i da srpske firme imaju barem 100 objekata više. Većina srpskih zgrada, uglavnom odmarališta, prodata je početkom devedesetih godina za male iznose. Hrvatska je upisala vlasništvo nad njima.
“Jadranski luksuzni hoteli”, hrvatskog biznismena Gorana Štroka, kupili su od “Dečijeg odmarališta Beograd”, odnosno Direkcije za imovinu Republike Srbije, dve zgrade i 26 bungalova na ostrvu Jakljanu za šest miliona evra. Hrvatske vlasti, međutim, odbijaju da ga upišu kao novog vlasnika. Iz Hrvatskog fonda za privatizaciju su Štroku poručili da je prodaja na Jakljanu nelegalna i da je hrvatska država i dalje vlasnik beogradskog odmarališta.