Isplati se imati par stotina komada Janafa jer kad dođu Rusi neće pitati što košta
Dok dođu Rusi raja će pocrkat od gladi.
možda ,ali po ovoj cijeni koja je sada na tržištu-čisto plasiranje informacija upitnog sadržaja u tisku, ,ne hvala,prevelik je ovo kompleks da bi se to riješavalo na brzinu .
[/quote]
Možeš ti Janaf kupovati za tri-četiri godine junačino. Samo pripremi 12 hiljada za komad
možda ,ali po ovoj cijeni koja je sada na tržištu-čisto plasiranje informacija upitnog sadržaja u tisku, ,ne hvala,prevelik je ovo kompleks da bi se to riješavalo na brzinu .
[/quote]
Možeš ti Janaf kupovati za tri-četiri godine junačino. Samo pripremi 12 hiljada za komad
[/quote]
Koliki očekuješ odnos EUR-HRK za tri godine? Možda i bude 12000 samo pitanje koliko će to biti EUR?
Očekujem da evro bude 6 kuna, to će ti ga da bude 2.000 eura (po dionici)
Smiješno je i meni. Iz iskustva sa demantijima kod nas, stvarno je smiješno……do suza. Kod nas se demantira sve i sva! A šta se tek radi………
ajd molim te ako ti se da izracunaj koliko je dionica janafa ako bi isao po cijeni koja se spominje u textu,ako znamo za koliko je handa uzela nesto vise od cetvrtine udjel i da je free float dosta mali ako ti se izracunaj koliko bi ove cca dvije trecine kostale tj dionica po komadu po spomenutoj cijeni,tim vise mi je clanak smijesan….
[/quote]
[/quote]
ta cjena bi bila dosta lijepa za sve koji imaju dionice,tako da želim svima sve najbolje,mislio sam na ove tekstove po tisku da se prodaje sve i svašta ,ako se što i bude prodavalo biti će u budućnosti a ne sada u ovo trenutno vrjeme,ako te baš zanima kupovao sam po 1000-1300 kn.ali nejerujem u blic vjesti
Isplati se imati par stotina komada Janafa jer kad dođu Rusi neće pitati što košta
tako su i poljaci čekali ruse 1944-45 u varsavi,pa uzalud
e dok mi dočekamo te ruse…
Očekujem da evro bude 6 kuna, to će ti ga da bude 2.000 eura (po dionici)
Vrlo lako moguće. To bi bio tečaj po kojem će Šuker otkupljivati. Na cesti će možda biti 1:15. Sječaš se Milke Planinc i ekipe. A ovih 6 kuna možemo nazvati "argentinskim sindromom". [shocked]
Vrlo lako moguće. To bi bio tečaj po kojem će Šuker otkupljivati. Na cesti će možda biti 1:15. Sječaš se Milke Planinc i ekipe. A ovih 6 kuna možemo nazvati "argentinskim sindromom". [shocked]
[/quote]
Ako npr. kuna devalvira šta to znači da će i dionica devalvirati?
Po meni u tom slučaju imati € ili dionicu koja dobar dio svoje dobiti ostvaruje u okolnim državama je skoro pa isto. A što je naj važnije u opće ne vjerujem u devalvaciju.
e da je bilo burze u onoj hiperinflaciji u Jugi baš me zanima kako bi se dionice ponašale?
vjerojatno isto kao na ZSE……Zimbabwe Stock Exchange…rast od 3000 % godišnje
PS
naravno kad ih korigiramo za inflaciju onda je to tu negdje ko danas
ne znam kako bi se ponašao ledo i slične pizdarije ali JANAF bi vrijedio kilu zlata po dionici