ispunio obećanje i poslao ga u blokadu. Malo živosti, uz bolji sentiment na burzi i rast cijene nafte i evo nas gore visoko…
Sad te bu zval Motušić da se očituješ o novim saznanjima [lol]
Odgovoriti ću Motušiću da mi je Verdi postao članak iz Nacionala… Pa ti postaj i dalje možda još netko kupi ispod 2 tauzenke.
ja kupujem ispod 2 tauzenke… [cool]
ja kupujem ispod 2 tauzenke… [cool]
pa imaš ih 22 u ponudi,pokupi onda to
luzer1@ ja skupljam na bidu vec par dana…..ali izgleda nema kamikaza ovdje…. [undecid]
luzer1@ ja skupljam na bidu vec par dana…..ali izgleda nema kamikaza ovdje…. [undecid]
ovdje nema nikog,živa dosada od dionice…cijena stoji..pali se kao golf dizel na bjelašnici
Meni se čini da ovi što skladište naftu na tankerima plaćaju oko 1US$ po barelu mjesečno!
S 2 milijuna m3 skladišnog prostora ili oko 13 milijuna barela JANAF je car careva!
5.02.09. | 12:50
sava | privatna poruka | profil
Radi usporedbe Cushing koji je delivery point za futurese ulja na NYMEX ima kapacitet oko 35 milijuna barela!
14.02.09. | 13:49
sava | profil
Moskva je nebitna za JANAF. Dovoljno je da do kraja iskoristi sadašnji kapacitet naftovoda te da prošire kapacitete spremnika, a i to je vrlo blizo, što izgradnjoma što skladišnim kapacitetima MORH-a. Time se stječu uvjeti da Omišalj tj HR postane spot tržište nafte srednje i jugoistočne EU.
PEOP je izgleda propao, a Družba-Adria prelazi preko Ukrajine, zar ne.
Upozorio bih na mogućnost za Tankersku da se uključi u čitavi posao oko formiranja spot tržišta nafte. To je po meni jednostavno neminovno.
Naravno da bi i dionica u tom slučaju morala ići UP!
To su ti uglavnom moje i od tetak Brankica i to sve redom po bidu [sad] A kad cijena tiliko padne ne može se tu onda govoriti o nekom velikom interesu. [undecid]
[/quote]
Zahvaljujem na jučerašnjem poklonu i tebi i Brankici. Daj molim vas da drmate još ak imate – željno iščekujem ovakve istovare
[/quote]
Nadam se da je kolega Alien još uvjek sretan i zahvalan na poklonu [lol] Ne možemo se Brankica i ja uspoređivati s ekspertima za t.k. tipa Alien pa smo radije prepustili dionice Janafa u stručne ruke [lol] Istina mogao bi ja sad kupiti 20% više komada ali nekako nije još vrijeme.