nemam puno ovih dionica, i dionica je prevolatilna za moj ukus da bi bio nešto jako izložen u njoj , ali kao što ti pričaš da može doći na 1500 , vjerujm mi da jedna dobra vijest, može ju odbacit na 4000.
nemam puno ovih dionica, i dionica je prevolatilna za moj ukus da bi bio nešto jako izložen u njoj , ali kao što ti pričaš da može doći na 1500 , vjerujm mi da jedna dobra vijest, može ju odbacit na 4000.
Teoretski da,ali u stvarnom životu ne.Gotovo je tu s dobrim vjestima,sve je rečeno i cijena dionice ja skočila sa 1200 na 2200 [huh],dakle odrađeno.A sad kuda koji mili moji….
naravno ali to možeš gledat i s kuta janaf je pao s 9000 kuna na 1200 , a ja vjerujem da u svom životu više nikad neću doživjeti krizu ovakvih razmjera. A dok počne jednog dana crobex padati vjerujm mi da neće padati s 4000 bodova kao što ni janaf tada neće padati s 3000 kuna.
treba pozorno pratiti kakve će odluke donositi menađment komapnije, jer ako i imaju dobru strategiju ne znači odmah da će sve to operativni dobro odraditi. Evo po meni je to tu najbitnije
tvoje razmišljaje je trejdersko, i sam sam takav, ali smatram da ovo nije dionica za trejdanje već za ulaganje.
treba pozorno pratiti kakve će odluke donositi menađment komapnije, jer ako i imaju dobru strategiju ne znači odmah da će sve to operativni dobro odraditi. Evo po meni je to tu najbitnije
tvoje razmišljaje je trejdersko, i sam sam takav, ali smatram da ovo nije dionica za trejdanje već za ulaganje.
Za sad izgleda da dobro operativno odradjuju. I ne, ovo nije trejderska dionica.
Teoretski da,ali u stvarnom životu ne.Gotovo je tu s dobrim vjestima,sve je rečeno i cijena dionice ja skočila sa 1200 na 2200 [huh],dakle odrađeno.A sad kuda koji mili moji….
[/quote]
Golube moj, golube. Odluči se…….ja na pr. ne razmišljam trejderski nego ……ulagački.
Suprotno razmišljanje ali uvijek profitabilno. Naravno, ako ulažeš vlastite novce
[tongue]
[/quote]
Golube moj, golube. Odluči se…….ja na pr. ne razmišljam trejderski nego ……ulagački.
Suprotno razmišljanje ali uvijek profitabilno. Naravno, ako ulažeš vlastite novce
[tongue]
[/quote]
Ma i ja razmišljam ulagački,pogotovo onog momenta kad kupujem [lol] Ali kad sam u plusu 7-8% odmah prodajem.Jednostavno nisu vremena za držanje,samo u slučaju dugoročnog uzlaznog trenda držim.U ovom trenutko nemam nikakvog straha da ako prodam poslije neću moći kupiti jeftinije.A kad mi se to konačno desi znat ću da je krenulo pa ću uskočiti u zadnji vagon [proud] Bolje da izgubim 110% zarade nego 10% već zarađenog.Ali svatko zase travu pase….. [cool]
Nafta ponovo mijenja trend i dok ovo pišem ponovo raste prema 69$, dok nafta mijenja cijene mađari mijenjaju sve što ne valja u INI, nadam se da će se uskoro promjeniti i cijena ove dionice za 20% bar na one famozne 2700.
Barem stiglo nekaj friške love…..:
"Na skupštini su usvojene odluke:
– da se ostatak dobiti za raspodjelu, u iznosu od 25.478.552,00 kuna, raspoređuje u prenesenu dobit;
– da se odobrava rad i daje razrješnica članovima Uprave, za vođenje poslova Društva u 2008.godini;
– da se odobrava rad i daje razrješnica članovima Nadzornog odbora Društva za obavljanje nadzora vođenja poslova Društva u 2008. godini;
– o povećanju temeljnog kapitala Društva od stane HANDA-e u iznosu od 714.992,00 kuna i predstavlja 26,28% od tako ukupno povećanog kapitala, te je Glavna skupština odobrila HANDA-i kao ulagatelju stjecanje dionica s pravom glasa u postupku povećanja temeljnog kapitala Društva bez obveze objave ponude za preuzimanje;
– o izmjenama Statuta Društva vezanim isključivo na odluku o dokapitalizaciji.
http://www.janaf.hr/index.php?id=104&option=novosti&lang=hr
Nafta ponovo preko 70$, Ameri u zelenom preko 2%, sve mi se to sviđa, jedino me malo brine što se teta Brankca nešto utišala ovih dana.
Nafta ponovo preko 70$, Ameri u zelenom preko 2%, sve mi se to sviđa, jedino me malo brine što se teta Brankca nešto utišala ovih dana.
Svidjat ce ti se, pretpostavljam, i vise cijene na pumpama koje ce uslijediti
Svidjat ce ti se, pretpostavljam, i vise cijene na pumpama koje ce uslijediti
[/quote]
pa nisu ih baš ni snizili kad ja nafta bila na 30 U$
Zna netko da li ovaj rast cijene nafte automatski povećava prihode i dobit JNAF-u ili oni imaju fisknu naknadu za usluge transporta nafte?