JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim, nekoliko vas nije skuzilo na kaj je giga ciljao. [lol] Stoga, kao sto rekoh vec, otresite tu precijenjenu dionicu po bidu.

Sve preko 1500 u ovome trenutku je previše a fundamenti to jasno govore a onaj tko voli kupovati budućnost od 50 godina e taj već ima razloga ulagati na ove fundamente, jest da tana nafte neće biti i da JANAF neće postojati ali bože moj.

Mostarac, da li si ti kupio ove na 2.198,97 kn?

marcello

Mostarac, da li si ti kupio ove na 2.198,97 kn?

To je u komadu islo 20 komada do 2205. Al evo nove prodaje na 2200

Danas je skupština!

Ugovor s HANDA-om je mrak! Težak oko 300 milijunčića godišnje!!!

Ne vidim da je netko ranije danas ovo postao pa sad ja prenosim i vijest sa pd:

19. lipanj 2009.

Janaf sklopio ugovor o poslovnoj suradnji s HANDA-om

Jadranski naftovod dostavio je danas Zagrebačkoj burzi obavijest o sklopljenom ugovoru o poslovnoj suradnji s HANDA-om.

Kako se navodi, Janaf je danas sklopio ugovor o poslovnoj suradnji s HANDA-om, u kojem se kompanija obvezuje osigurati spremnike za skladištenje obveznih zaliha sirove nafte za potrebe RH, ukupnog kapaciteta 640.000 metara kubičnih, te za skladištenje naftnih derivata za regiju Sjeverozapadne Hrvatske ukupno kapaciteta do 130.000 metara kubičnih, a prema Odluci o regionalnoj raspodjeli zaliha MINGORP-a.

(pd)

marcello

Badava vam drukanje svirači.Skupština je odrađena i sad cijena dionice JNAF može zagnjuriti [lol] A mostarac će doči na svoje.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Badava vam drukanje svirači.Skupština je odrađena i sad cijena dionice JNAF može zagnjuriti [lol] A mostarac će doči na svoje.

U Srbiji se gnjuri a kod nas se roni za pocetak. Nadalje, skupstina je samo napravila da ono sto vec znamo cca 2 mjeseca postane i sluzbeno. Tko prati ovu dionicu od skupstine nis drugo nije ni ocekivao.

Pa sto je tu lose ne kuzim? Nije jedini…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

NA ovoj vrijednosti crobexa po meni ovo vrijedi manje od 2000, ja cekam ispod 2000, a vi kako zelite.
Lud je onaj koji ne proda sada po 2000, jer za koji mjesec ce se tuci u glavu.

Nafta ide gore, ali nece im to puno pomoci. Izvjestaj ce biti kakav bude, a s obzirom da se nafta trzila ispod 50 dolarica dosta vremena ne znam, ja bi prodao po 2000.

Imam dionice JNAF-a

Neki sa ove teme ce me shvatiti kako druk dolje sto i je.
Hvala

hvala tebi na smijehu
[lol] [lol]
Kad sve prodje i prekrije nas shash … hoces nam kazati tko se iskrcavao ovih dana?

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Pa sto je tu lose ne kuzim? Nije jedini…
[/quote]

Čekamo ga na 1500….znači na 1700 uskaćemo u vlakić [proud] Gnjurci će se za to vrijeme nagutati čistog O iz boca [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close