velim kolega imam dio kojim se igram,imam dio koji je fixan..ovaj je kod mene fixan i to je to svako ima svoj nacin ulaganja….ima drugih koje sam kratio danas,ima i onih koje sam danas uzimao,medjutim moja je procjena da je ovo sigurica koja ce doci na naplatu…no svako zna svoje…
fiuman 30 , pa sve si rekao točno..i svi ste u pravu…država će napraviti dokap..usput riješiti
neke svoje probleme ..možda u kombinaciji s nekim fondovima, jer odkud im odjedanput lova za dokap…onda će sve lijepo zapakirati …i dati u koncesiju nekome na 500 godina….ili namamiti
nekoga na druženje u vlasništvu, pa isto kao Inu, uvaliti nekoj svjetskoj faci u tom poslu…kaj…
a cijena? Ona će porasti – kad bude trebalo….pa nije ni prvi niti zadnji put da su ovakve maturalne
radnje prešle ko sapunica u tuđe ruke, dok sapun prestane mirišati, ne ? Sad je taj poslić pod raznim
kontrolama međunarodne zajednice, tih raznih naftnih kojekakvih koncerna i megakompanija…
i potpisanih ,milion ugovora o -fair play-u.
Zato Janaf brilijatno posluje- kak će dobiti kasnije kredite iz kojih će se sve povezati sa svih strana
svijeta da nam curi dok trebamo, ako će sad biti problematičan?
Nema problema,poslovanje ne može biti bolje.
Temeljni kapital će naglo ojačati, i odmah smo u društvu sposobnijih… cijena dionice sad nikoga ne zanima , osim dioničare koji dnevno trguju. Prelijevanje kapitala države..
kad god se sjete…kud god treba. / HANDA ? . kaj nisu mogli nekaj bolje smisliti- asocira mena
neku handlavu-invalidnu podružnicu HANFE !/
kakvi rusi, kakvi ameri?!?!? nema rusa, nema družbe adrije, dajte više shvatite
kad i ako se cijena opet vrati na 1200 kn (gdje ja čekam)
Kaj niste vi rekli da niš od Rusa i niš od Amera i niš od Družbe Adrije i niš od Janafa?
Pa kaj onda čekate na 1200?
Malo ste prozirni,gospon,bez teških osećaja
Mesić će oživjeti projekt Družbe Adrije
Budem li na Energetskom summitu u Sofiji krajem tjedna razgovarao s premijerom Putinom tema će sigurno biti Družba Adria i oživljavanje privrednih odnosa između Hrvatske i Rusije koji su u zadnje vrijeme zamrli – najavio je predsjednik Mesić za Hrvatski radio.
Vratio bi rad nedjeljom
Istina, bio sam svojedobno napadan zbog Družbe Adrije i projekt je obustavljen, ali mislim da su pouke izvučene i da je energetska situacija pokazala što nam trebaju biti prioriteti. Razgovarao sam s premijerom Sanaderom oko Družbe Adrije i usuglasili smo se da treba nastaviti pregovore s Rusijom – rekao je Mesić.
Joj deca, kaj da vam velim.
Čim ja kupim janaf odma se Družba Adria digne iz mrtvih
Super,super
Oživljavaju oni to već godinama a mandat se bliži kraju.
kakvi rusi, kakvi ameri?!?!? nema rusa, nema družbe adrije, dajte više shvatite
kad i ako se cijena opet vrati na 1200 kn (gdje ja čekam)
Kaj niste vi rekli da niš od Rusa i niš od Amera i niš od Družbe Adrije i niš od Janafa?
[/quote]
tak je brankice, niš od amera, niš od družbadrije, ostaje samo ovaj beskorisni državni dokap, a sve to skupa daje fer vrijednost Janafa na burzi od oko 1200-1400 kn. ja ipak čekam da kriza pukne punom snagom i zato čekam s nalogom na 1200 kn [thumbsup]
[/quote]
tak je brankice, niš od amera, niš od družbadrije, ostaje samo ovaj beskorisni državni dokap, a sve to skupa daje fer vrijednost Janafa na burzi od oko 1200-1400 kn. ja ipak čekam da kriza pukne punom snagom i zato čekam s nalogom na 1200 kn [thumbsup]
[/quote]
jel’ ?
a kada će to kriza ”punom snagom” ?
pa na 1200 ste mogli kupiti prije par dana – zašto tada niste ? [lol]
i zašto ste se jako raspisali baš sada ?
a da niste možda zakasnili sa ulazom pa… ? [rolleyes]
Po ovim citatima, a i postovima iz 2006. na početku teme, Janaf raskida družbu, a ne oživljava,
i pokušava sam dokapitalizacijom riješiti pitanje povezivanja sa ostatkom naftne civilizacije….
ništa od dogovora…za sada. Kasnije , kad ojača Janaf se može pridružiti, prodati, koristiti s većim
partnerima…/ postovi iz 2006. o raskidu Međudržavnih sporazuma /
[/quote]
[/quote]
jel’ ?
a kada će to kriza ”punom snagom” ?
pa na 1200 ste mogli kupiti prije par dana – zašto tada niste ? [lol]
i zašto ste se jako raspisali baš sada ?
a da niste možda zakasnili sa ulazom pa… ? [rolleyes]
[/quote]
da kolega forum janafa je do sada bio miran,ocito bi netko kao i ja sam uzeo malo na 1200,no sto je tu je, bit ce danas po 2000 ….valjda ce netko prodati za te novce..
Decki kako vi pljujete ovu doionicu to je sramota dajte malo dostojanstva,sram vas bilo.
Niste čitali koliko če novaca ubaciti u dokapitalizaciji.
Pročitajte i prestanite drukat prema dolje.
Nije vam dost kaj je jućer palo jeli vi bi po kunu kupili malo sutra.
Decki kako vi pljujete ovu doionicu to je sramota dajte malo dostojanstva,sram vas bilo.
Niste čitali koliko če novaca ubaciti u dokapitalizaciji.
Pročitajte i prestanite drukat prema dolje.
Nije vam dost kaj je jućer palo jeli vi bi po kunu kupili malo sutra.
kolega nisu imali primjedbi na rast IGH sa 1420 a bila je na trenutak dosla na 3480,ili koei sa cca161 na trenutak na 340,itd da sad ne nabrajam,reci ce rade,…ok rade slazem se ali mislim da jenaf jedan od rijetkih koji posluju pozitivno unatoc krizi,1Q ce to pokazati,osim toga ide u dokap i ovi se bas na nju obruse pa i bez dokapa je trebala bar na preko 2000…pitam se samo zasto se obrusavaju,pa rastu i svi ostali a nemaju dokap ,janaf ga ima..a oni to jako dobro znaju…
kolega nisu imali primjedbi na rast IGH sa 1420 a bila je na trenutak dosla na 3480,ili koei sa cca161 na trenutak na 340,itd da sad ne nabrajam,reci ce rade,…ok rade slazem se ali mislim da jenaf jedan od rijetkih koji posluju pozitivno unatoc krizi,1Q ce to pokazati,osim toga ide u dokap i ovi se bas na nju obruse pa i bez dokapa je trebala bar na preko 2000…pitam se samo zasto se obrusavaju,pa rastu i svi ostali a nemaju dokap ,janaf ga ima..a oni to jako dobro znaju…
[/quote]
Može pitanje ovako kada ste ocito znalac!
1. Kako je moguce da JANAF ne bude pozitivan – samo je valjda jedna firma u povijesti bila negativna sa takvom vrstom poslovanja ENRON (makar ako me sjecanje ne laže je i njima taj dio bio ok)
2. Jer vi znate šta znaći eksterno prikupljanje kapitala i zašto se provodi.
Hvala i radujem se brzom odgovoru