JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma super, samo zadrži to mišljenje još mjesec-dva da stignem kupiti opet na 1200 i prodati ti na 2000! srećom da vas još ima takvih na burzi [thumbsup]

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

ko zadnji….jel se vi pitate tko to prodaje? osim mene naravno.

nit’ se pitam nit’ me boli glava… [thumbsup]

ma super, samo zadrži to mišljenje još mjesec-dva da stignem kupiti opet na 1200 i prodati ti na 2000! srećom da vas još ima takvih na burzi [thumbsup]

kolega ja sam uzima prosli tjedan po 1400 [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

[/quote]

čestitam kolega! za par dana imat ćemo obojica iste ulazne cijene u JNAF po 1400 [thumbsup]

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

[/quote]

čestitam kolega! za par dana imat ćemo obojica iste ulazne cijene u JNAF po 1400 [thumbsup]
[/quote]
sve je moguce budemo vidjeli,i ja bih jos dokupio po tim cijenama…za razliku od tad,sad se vec zna da je prva ponuda pristigla na 2700 [thumbsup]

rekao sam vam pošteno da ne srljate. i jope su vas žestoko izradili. vidimo se jope na 1100-1300. i dajte recite što za vas znači ta slavna dokapitalizacija? što vi dobijate, ili po čemu vaša dionica više vrijedi , ukoliko ne prodate? nemate razumnog objašnjenja. tu rusi neće ući jer ameri su nam zabranili da ih pustimo. dakle? vidim ja da je ovaj fiuman često na tragu mojih razmišljanja, pametan dečko. puna je rijeka takvih, zato i volim taj lijepi plavi kvarner. a vi? šta ćete vi?

...povijest se ponavlja...

rekao sam vam pošteno da ne srljate. i jope su vas žestoko izradili. vidimo se jope na 1100-1300. i dajte recite što za vas znači ta slavna dokapitalizacija? što vi dobijate, ili po čemu vaša dionica više vrijedi , ukoliko ne prodate? nemate razumnog objašnjenja. tu rusi neće ući jer ameri su nam zabranili da ih pustimo. dakle? vidim ja da je ovaj fiuman često na tragu mojih razmišljanja, pametan dečko. puna je rijeka takvih, zato i volim taj lijepi plavi kvarner. a vi? šta ćete vi?

u svakom slucaju necu prodati,sto je moje pravo,isto kao i tvoje da cekas na 1200..pozz

dodjoše, ništa ja ne čekam. niti ikada žalim za ičim. ako dođe, dođe. ako ne dođe, jope dobro. ima još mlogo dionica po svijetu koje samo čekaju da budu kupljene. ali psihologija krda uvijek navuče one pohlepne željne express-zarade.

ljudi pa danas je crobex pao više od 3% kaj bi vi da smo odma na 2700

ljudi pa danas je crobex pao više od 3% kaj bi vi da smo odma na 2700

ti kupuješ dionicu crobexa ili janafa? kakve veze sad ima crobex? i zašto bi cijena vaših dionica skočila na 2700? zato što neka državna agencija u većinskoj državnoj firmi kupuje dionice po 2700? pa ne kupuju se vaše dionice nego se izdaju nove a ovi daju iz iste kase 2700 po dionici. isto su mogli uzeti po 1200 i naštampati malo novaca .ne bi bilo razlike. vaše dionice ne dobivaju nego gube na vrijednosti ( realno gledano). na burzi je bitna psihologija i nju gledamo danas i u petak

[/quote]

ti kupuješ dionicu crobexa ili janafa? kakve veze sad ima crobex? i zašto bi cijena vaših dionica skočila na 2700? zato što neka državna agencija u većinskoj državnoj firmi kupuje dionice po 2700? pa ne kupuju se vaše dionice nego se izdaju nove a ovi daju iz iste kase 2700 po dionici. isto su mogli uzeti po 1200 i naštampati malo novaca .ne bi bilo razlike. vaše dionice ne dobivaju nego gube na vrijednosti ( realno gledano). na burzi je bitna psihologija i nju gledamo danas i u petak
[/quote]

stoji al ipak ponuda je 2700 [thumbsup]

[/quote]

stoji al ipak ponuda je 2700 [thumbsup]
[/quote]

ne razumijem ili ti ne razumiješ. HANDA kupuje nove dionice po 2700. ne tvoje. izdat će se nove dionice a oni će uplatiti 2700 kn, dakle, državna agencija daje lovu državnoj firmi. svagdje u svijetu to je znak za pad cijene, a kod nas rast. vjerojatno ne shvaćate da se ovo neće tako skoro privatizirati. a to znači – pad cijene. naravno, dokle ima škara, bit će i ovaca za šišanje, rekao je jedan od forumaša.

New Report

Close