JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Target nitko nikada, bez obzira o kojoj se donici radilo, ne može odrediti. Može se samo naslućivati da cijena mora dolje, zbog prekupljenosti ili gore, zbog preprodanosti ili zbog nekih drugih razloga, ali isto tako cijene dionica se ponekad mjenjaju i zbog utjecaja iracionalnih razloga. Promjene cijena su često nepredvidive i često su u suprotnosti od očekivanog. U takvim situacijama bilo koji matematički pristup nemoćan je da objasni promjene koje se dešavaju na burzi. [rolleyes]

[thumbsup]
Nego, po tvojim postovima ispada da je najbolje imati 100 do 1000 komada svake dionice, pa si pokriven na svim pozicijama… Primjetio sam da većinom preferiraš nelikvidne, dugi horizont ulaganja ili veći rizik veća dobit? [smiley]

Može i na PM odgovor.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

duge pozicije + trenutačno slaba likvidnost + mali broj dioničara + kvalitetna uprava + niska cijena kako u odnosu na nominalu tako i u odnosu na knjigovostvenu cijenu + kvalitetna struktura prvih 10 +prividno veliki rizik = skoro uvijek visoka profit. [thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/polancec-iduci-tjedan-u-moskvi-s-rusima-o-druzbi-adriji,37533.html

Kao sto neko rece: budalama nema spasa. Rumenige kasni nekoliko godina po svakom pitanju. Od love do strategije. Rusi su vec izdogovarali dosta toga a da se s nama nisu ni vidili. Jedino sta je Mesic isa tamo. A ako ovako nastavi sa naftom i TK Rusija ce bit u takvim govnima da se nece moc dobacit dalje od Ukrajine… a oni su se SAD sjetili energetike kad citav svijet ide u k…
Vidi tko ga je primio:
ruskog izaslanstva bit će predsjednik ruskoga dijela Komisije, ministar za poslove civilne zaštite, izvanredne situacije i uklanjanje posljedica elementarnih nepogoda Sergej Šojgu [lol] [lol]
Usput , da nismo mi pisali ovdje o terminalima LNGiju i Druzbi po forumu vraga bi se oni sjetili icega. Zamisli katastrofe: mala zemlja, fenomenalan polozaj, svoj plin, nafta i voda, oooogroman drzavni aparat, vrhuska koja je toliko okupirana polit-koruptivnim da se nisu u stanju NICIM drugim baviti … da ne govorimo o drzavnim interesima. Sve to skupa za k… ovo je za spalit se kao i onaj ceh kako se zove…
[/quote]

Cijena nafte u budućnosti će rasti, diversifikacija dobavnih pravaca dobiti će na važnosti, strateško znaćenje JANAF-a će se povećavati.

—ima ovaca ošišanih, a i čupavih [lol] [lol] [lol]

samo polako, doći ćete sve majstoru u šake. sad je mali zastoj jer je gazda otišao nabrusiti škare. nastavak u ponedjeljak [lol] [lol] [lol]
[/quote]

loto prijatelju, jesi izbjegao danas gazdine škare? [wink]
evo JNAF na -9,78% … a što ću vam ja kad vjerujete navlakačima [huh]

Kupnja – JNAF-R-A
6 1.352,20
7 1.351,27
19 1.350,10
13 1.300,00
16 1.211,00

Prodaja – JNAF-R-A
16 1.440,00
20 1.450,00
5 1.487,00
12 1.509,99
25 1.510,00

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

I eto, cijena gdje je i bila… kao da se ništa nije dogodilo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Čudno, po 2500 je dobra, po 1300 nije dobra… uistinu čudno

@fiuman
—ne brini prijatelju…nikada ne prodajem dionice sa gubitkom, a imam ih nakupovanih i po dosta nižim cijenama…

Kune nisu problem, kuna nema

kakva bijeda… evo slučaja za Hanfu. S 1200 na 2500 pa natrag na 1200 u 2 tjedna

Neka mi netko pojasni današnji pad.I dali je to odraz sutrašnjeg sastanka u Rusiji pa netko zna nešto više, kao i obično, ili je ovo samo uzimanje zaleta.

Korkyra

Moram priznati da ovakav graf nisam nikad u životu vidio

A gdje su sada Sarah-Kay i Merlin? Što sada, čeka na 500 kn?

Na koliko da se postavim, kolega budd?
Ova dionica ima perspektivu i nerealizirane potencijale.
Osjećam da može prilično nisko

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close