super,
transparentno do boli…
"Vrijednost dionica u novom izdanju bit će 3070 kuna, što je vrijednost dionica izračunata prema knjigovodstvenoj vrijednosti Janafa."
e svasta se moze u Rvackoj
[bye]
Pa vidio si nacitanog predsjednika uprave Jadranske Banke
Odluka je nistava, dipl ek. itd…
Od ove drzave me vise nista nece iznenaditi…
budem kupio jednu dionicu janafa i iz fore cu im zalijepiti tuzbu, tek toliko da mi odvjetnik ima sto raditi,
jdba su odbacili zalbu, a oni koji su u pravu znaku koja je razlika izmedju odbiti i odbaciti…
budem kupio jednu dionicu janafa i iz fore cu im zalijepiti tuzbu,
zašto ćeš ih tužit? želiš i ti dokapitalizirat po 3070kn? [smiley]
muci me sto je povlastena…
vjeruj mi vidio sam povlastene kojima se garantira 17% dividende, odnosno MAX(17%,X)
takve bi i ja placao 3000….
vjeruj mi vidio sam povlastene kojima se garantira 17% dividende,
17% od čega?
3000 * 17%
odnosno nominala * 17%
Sa ZSE
Jadranski naftovod d.d. – dokapitalizacija
Društvo Jadranski naftovod d.d. dostavilo je obavijest da je Uprava Društva, na svojoj današnjoj sjednici, donijela odluku o pokretanju postupka dokapitalizacije JANAF-a d.d. u iznosu do 800 mil. kuna, odnosno na emisiju dodatnih novih dionica po knjigovodstvenoj vrijednosti dionice na dan 31. prosinca 2008. godine od 3.021,00 kunu za dionicu.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=23961
Da podsjetim da je na ovoj cijeni MkCap oko milijardu kuna
O kakvom regulatoru ti pričaš onaj Smrdol ono je tebi regulator, pih.
Dajte mi recite o čemu vi pričate. Mješate kruške i jabuke. Nije isto dokapitalizirati privatnom ponudom JDBA po 2.000 kuna dok je cijena na burzi preko 15.000 kuna i JNAF po 3.000 kuna dok je cijena na burzi 1.200 kuna. I još dobivaju povlaštene koje nemaju prava glasa na skupštini. Možemo svi skupa koji imamo dionice JNAF-a biti sretni. A s obzirom da je država večinski vlasnik, ako i bude dividende za povlaštene, biti će i za redovne. Državi ipak treba najviše novaca.