‘Je li vlada prodala štediše Ljubljanske banke?’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Je li vlada prodala štediše Ljubljanske banke?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska seljačka stranka (HSS) u priopćenju je postavila pitanje je li “vlada prodala štediše Ljubljanske banke”. Današnjim parafiranjem memoranduma o suglasnosti prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić “produžila je agoniju bivših štediša Ljubljanske banke i uništila nadu da će, nakon duge 23 godine, konačno dočekati pravdu”, smatra Hrvatska seljačka stranka (HSS), koja se u današnjem priopćenju pita “je li vlada prodala štediše Ljubljanske banke”.

bravo HSS! sad postavite u Saboru pitanje kaznene odgovornosti onih koji parafiraju ovakav štetan sporazum!

Zašto pitanje iza naslova? Svima je jasno osim novinaru koji je članak napisao da je dvojac milanović/pusić prodao štediše

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

sudski postupci gurnut će se pod tepih.staviti u stanje mirovanja. tako je odlučila vlada. tko uostalom šiša ustavne odredbe “U Republici Hrvatskoj državna je vlast ustrojena na načelu diobe vlasti na zakonodavnu, izvršnu i sudbenu……”

u normalnoj zemlji zbog ovakvog sramotnog sporazuma vlada bi pala isti dan, ali kod nas se tako nešto niti ne razmatra [emo_palacd]

uostalom kakav je ovo kompromis??? janezi su tražili da se dug rješava kroz sukcesiju i to su dobili, čega su se oni odrekli da bi to bio kompromis!?!? nadam se da će potpisnici ovog sporazuma ići sanaderovim putem i to prije isteka mnadata!

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

A na koji nacin ce oni to stavit u mirovanje. Na cije trazenje??? Na trazenje nekoga tko nije stranka u postupku,valjda ce to biti obuhvaceno nekim novim clankom ZPPa. Ma prestrasno. Mada kada znas kako uvazeni ministar Linic drzi pod kontrolom odredjene sudske postupke i utice na rad pravosudja sve je moguce.Ipak je ovo banana od drzave.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nadam se da će IM zbog ovoga i niza drugih štetnih slučajeva uskoro narod presuditi

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close