Je li supruga Ostojiću kupila makar par čarapa?

Naslovnica Forum Komentari članaka Je li supruga Ostojiću kupila makar par čarapa?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne moze Milanovic smijeniti Ostojica, jer Ostojic nije iz SDP-a, nego iz koalicijskog partnera. Medjutim IDS smije i MORA smjeniti svog ministra u Vladi.
Tako je svugdje u svijetu, gdje su koalicijske Vlade u izvrsnoj vlasti.

ako znamo da se političari 95 % bave vlastitim interesom, nema ovdje ništa sporno, a što se bičava iliti čarapa tiče, pa bolje mu je biti boss, dok se ne nahladi ili ga ujede naš POSKOK

http://www.vecernji.hr/vijesti/suprugu-brata-miomira-zuzula-terete-stetu-9-milijuna-kuna-clanak-249109

o čemu on govori.to je novac njegove žene.što ne šuti,bio bi pametniji. želi reći da je to bila čista sreća. sretno je uložila i zaradila. dobici od igara na sreću su bračna stečevina.milanoviću od puste pameti padaju na um samo otrcane skojevske fraze. to je najlošiji premijer što je hrvatska imala.marljiv je , te je time šteta za hrvatsku još veća.


o čemu on govori.to je novac njegove žene.što ne šuti,bio bi pametniji. želi reći da je to bila čista sreća. sretno je uložila i zaradila. dobici od igara na sreću su bračna stečevina.milanoviću od puste pameti padaju na um samo otrcane skojevske fraze. to je najlošiji premijer što je hrvatska imala.marljiv je , te je time šteta za hrvatasku još veća.

već[emo_zacudjen] nebrojeno puta se pokazalo da su žene naših političara toliko sposobne, da bi ovi jadnici u Vladi bez njih očito bili beskućnici

Što bi mu tek šogorica i žena napravile kada bi im u ruke dali ministarstvo turizma. Ja čovjeku vjerujem, ponekad cijelo selo zna da te žena vara, a ti nemaš pojma.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Krije li se Ostojić iza pseudonima Tramell?

New Report

Close