Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
JDRN | 1,32 | 4.343 | 3,292 | 1,30 | 1,40 | 17,80% |
ma ništa zamijena, Jadran ionak još nije u nekom zaletu i nema što puno za izgubit..
Mislim svatko ima svoju logiku, moja je samo dokup Jadrana 🙂
Dalibore znam da volis poslozene firme, no mozes li nesto reci o ovom labudu?
Jako dobro su krenuli. Kupili Adriatic Club i ono posebno sto mi se sviđa je najam hotela. No sprasila nas je ova korona, tako da ove godine u turizmu nema nista dobro.
Cijene soba su im dosta niske. 30-40% nize nego u Opatiji, ali isto tako i Puli, Zadru…
Ovdje treba doći Šehanovića da to posloži. Corona je ovdje nebitna, baza je još uvijek jako mala.
Ovo je jako neozbiljna prognoza ali ova tvrtka može u 2-3 godine udvostručiti prihode, a isto tako i maržu mogu podići na bar 35% pa su to neke druge brojke.
Kapital ne bi trebao biti problem jer znamo tko su vlasnici.
Pitanje je samo tko će to voditi i sve provesti. Šehanović nije jeftin 🙂
Slazem se u potpunosti. Nemamo Sehanovica ali imamo Gorana Fabrisa iz Maistre. A imamo i nekakav razvojni plan od Htl Horwath, vidim da su oni vodeci u svijetu u savjetovanju u hoteljerstvu.
Pada ovo kao kruska, a free float 5%. No puno je branitelja i radnika koji sada hrle po brasno i ulje. Po meni propadanje i dalje izvijesno, do nekih 7kn. Ispod toga bi cijena bila stvarno niska.
Ja sam išao onom starom bolje vrabac u ruci nego golub na grani 🙂 tko zna koliko će se ovo produžiti..
Kinezi najavljuju drugi val pandemije, tako da očekujmo još gore od ovog, a i ovo je strašnoo
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=JDRN-R-B
omf pbz/co skupljaju
kaj got ovi novinari preuveličavaju ja kupujem masku i krećem u crikvu pa makar padale i sekire
zet ću sunčani kišobran jer vjerujem da će hoteli otvoriti šankove i konobarice navaliti i hebeš koronu jer ja svoj način života ne dam ni za što
ovdje u crikvi/biogradu bu ipak bolje nego v zagrebu
vjerujem da će i ostali turisti poslije ove šugave karantene bez konobarica navaliti u život i svima pusa bez korone
malo sam prodao valamara i prebacio novac u jadran reklo bi se iz šupljeg u prazno no da budem iskren ni sam ne znam kaj sam napravil
ima li kakav znalac/dobrotvor neku analizu za crikvu/jadran zamolio bi ga da napiše/ne mora otkriti sve karte.Gospon koji je analiziral opatiju je stvarno doktor za to
kad će izvješće za 2019..