JDRN (Jadran d.d. Crikvenica)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDRN (Jadran d.d. Crikvenica)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ce vise-manje sve ovdje uskoro biti daj-što-daš, osim, naravno, stečajuša koje se pokusavaju uvaliti većoj budali prije nego što odu u vječna lovišta…..

Trenutno je samo risk-off opcija na stolu…..

Nije ni čudo s obzirom kako Borgovska ekipa pelješi gdje god stigne……

Mozda je to onaj sa cca preostalih 50-tak tisuca dionica (prije spajanja) koji je “zaboravio” prodati po 5,70kn, pa je došao do zaključka da je trenutno i ovo dovoljno dobro…….

Realno trenutno niti ne vrijedi više od cca 0,20-0,25 BV dok se ne pokazu prvi rezultati rada.

Ja i dalje tvrdim ni jedan mirovinski fond bilo kratkorocno ili dugorocno ne ulazi u kupnju necega uz dokapitalizaciju para i da to ode u k….
Zaboravite,,,tu se sprema velika muljaza dugorocno ce oni okrenut veliku paru!!!

Ovdje je jedina bojazan da ne krenu rasprodaje zemljišta i ostalog po nekim smiješnim cijenama. Mali na to trebaju obratiti pažnju. I jedino tu vidim mogući razlog zbog kojeg bi išli istiskivati male, da im ne smetaju u procesu. Ali opet, ne tvrdim da je tako, već samo da treba držati oči otvorenima.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

To sigurno i ovako su nas z…..u samom startu od nominalne vrijednosti jedne dionice od 10kn za koju su rekli da ne moze bit ispod te vrijednosti pa do ovog stapanja 3 u 1 koja je moguca jedino u hr debilani !!

Jel se ovo cijena vraća nazad na cijenu javne ponude?

Ignore: KressoM, delux

Jel se ovo cijena vraća nazad na cijenu javne ponude?

Bit će da je tako……

Interes je totalno splasnuo – kupaca, naravno…..

Ja sam danas stavio od 500kom na kupnju na 12,20 i čim sam ga malo prije maknuo – solidan udar po bidu sve do 12kn.

Preporučam oprez za sve potencijalne kupce poput mene.
Oni koji su zakasnili sa prodajom u javnoj ponudi i koji su se kleli u ovu (super) investiciju dok nije bilo razvodnjavanja su vjerojatno sada prvi na listi prodavača.

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanj/JDRN_stjecanje_otpustanje_2018__129201882500.pdf

Prijava transakcije rukovoditelja od dana 27. lipnja?!????
Pa što je ovo?? Jel sprdačina mora ići baš do kraja ili…?

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

gospođa je postupila ispravno, dala po 5,6 i 5,70 u šesti misec i sada može kupovati po 4, možda je to njoj netko rekao, ali da ne marketingira ostalim ulagačima, tek sada se sjetila prijaviti i objaviti transakciju, ugodno za pročitati, sigurno je išla potrošiti lovu po nekim svjetskim destinacijama, pa zaboravila

Loše nam se piše dok ovakav kadar vodi tvrtku. Pa ta Vesna sa dva prezimena nije znala dionice prodati u javnoj ponudi – po većoj cijeni i bez provizije. Osim toga ovo zaslužuje prijavu HANFi. Pa ne može se obavijest o transakciji slati nakon TRI MJESECA!!!!!? A NO neka pozorno prati kako se ponaša managment tvrtke – HALO MIROVINCI!!!!!

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ona je očito vidovita, jer je vec onda evidentno znala da ce biti podosta jeftinije.

Kakvu to poruku salje danasnjim i budućim kupcima……

New Report

Close