Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
JDRN | 1,30 | 508 | 391 | 1,30 | 1,58 | -9,09% |
Sto je ovo, ovi krse zakon gde god stignu.Jos jedna nebuloza koja dovodi male dionicare u podredeni polozaj!Sada zele ukinuti nominalu tako da mogu da dokapitaliziraju po koliko zele!Samo je to u suprotnosti sa najavljenim smanjenjem temeljnog kapitala!Sto radi Hanfa, postoje li u ovoj drzavi institucije da nas zastite?!?!?!
Mozda se sprema novih 200 mil. komada po 1 kn……tko zna ?
Uglavnom, ja sam svoje prodao i ovo nije nagovor ni na sto…….
AD.10. redovne glavne Skupštine Jadran dd 13.08.2018. , sve dionice nominalnog iznosa 10 kn zamjenjuju se s dionicama bez nominalnog iznosa?? Što je cilj ovog manevra?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/AJk3D7otscwQPekQUZVydw==.pdf
AD.10. redovne glavne Skupštine Jadran dd 13.08.2018. , sve dionice nominalnog iznosa 10 kn zamjenjuju se s dionicama bez nominalnog iznosa?? Što je cilj ovog manevra?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/AJk3D7otscwQPekQUZVydw==.pdf
restrukturiranje
Sto je ovo, ovi krse zakon gde god stignu.Jos jedna nebuloza koja dovodi male dionicare u podredeni polozaj!Sada zele ukinuti nominalu tako da mogu da dokapitaliziraju po koliko zele!Samo je to u suprotnosti sa najavljenim smanjenjem temeljnog kapitala!Sto radi Hanfa, postoje li u ovoj drzavi institucije da nas zastite?!?!?!
Odavno je ovdje sve jasno, a onima kojima nije, njima pomoći nema…
Netko jos nije procitao poziv na GS
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/WXsTLHpDmfhhOZTXhMoDOw==.pdf
Pozdrav
Zadnji dan prihvata je kraj 7miseca?
Ca ce bit dalje s tin cemo videt ja ih ne mislin prodavat u pola cjene jer ovo forsiranje mase na pol vrijednosti dionica nes smrdi pa ako ih izgubin za leto dva nema veze i ovako san se davnih dana u sebi oprostil.
I Kakva je to drzava ako je doneseno kad smo potpisali da se slazemo da cemo dobit pola love kes a pol u dionicama da je nominalna vrednost 10kn i da ispod toga ne more poc,evo nakon par let eto ti jos jedna pljacka.
Sejedno zanima me koji postotak ih je prodalo a koliko ce ih zadrzat???
E da i mene zanima ca dalje nakon tog datuma s tin dionicama,ca ce bit i koliko ce vredet??
Zanima me da li novi vlasnici imaju pravo prodat firmu u ful paketu ili je moru prodavat hotel po hotel??
Cisto sumljam da ce fondovi ici protiv sebe,oni su tu dosli zaraditi pare zato su manje i ponudili da njima vise ostane….hr posla!!!
Znaju oni jako dobro koliko je kvadrat zemlje u eurima a za koliko su oni kupili Jadran d.d. i sa kim lokacijama u gradu,plus ca su neki hoteli obnovljeni!!!
Jel postoji di primjer u Hr sa slicnim ishodim i kakav je bio put u buducnosti sa tum firmama??
Izasla odavde kako sam već rekla, sa 160 kn minusa 🙂
Pokazuje se ispravnim.
Nemam dakle osobnog interesa.Trenutno.
No…ovo je užas od samovolje.
Svak čini što ga volja i papala maca.
Regulator tržišta koji dopušta smanjenje nominalne vrijednosti dionica kojima je BVPS veća od nominalne vrijednosti svjesno na tržište uvodi mogućnost pljačke manjinskih dioničara.
Kod nas je to zakonom dopušteno (ako prođu ideje organizatora ove dokapitalizacije ).
Zaključak:
Jedini cilj postojanja tržišta kapitala kod nas je pljačka.
Na svakoj postojećoj dionici na ZSE možete očekivati slično ili još gore.
UGASITE TRŽIŠTE !!!!