je , ali sam osjetio da se će rasti na krilima Amerike pa malo da zatrejdam .Evo me na prodaji čekam da me poklope ali izgleda da sam malo precijenio ovaj rast.Sa obzirom na dolazeću situaciju u Hrvatskoj mislim da je ovo zadnji rast u ovm razdoblju koji je isključivo zbog vanjskih utjecaja.
Ima li komentara na ovaj clanak?
http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=124729&rnd=1251109440750
je , ali sam osjetio da se će rasti na krilima Amerike pa malo da zatrejdam .Evo me na prodaji čekam da me poklope ali izgleda da sam malo precijenio ovaj rast.Sa obzirom na dolazeću situaciju u Hrvatskoj mislim da je ovo zadnji rast u ovm razdoblju koji je isključivo zbog vanjskih utjecaja.
Ovaj rast će potrajati dok ti ne prodaš, nakon toga potop. Slijedeći rast možemo očekivati kad se ti ponovo nakupuješ [lol]
Ima li komentara na ovaj clanak?
http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=124729&rnd=1251109440750
odlično!!
ti si najjači signal za brodare, samo kontra tebe i super!
Nedavno si i na atpl kad je bila 650 savjetovao prodaju!
ja u jdpl do grla i onda izađe ovakav članak.Katastrofa
jaoooooo, čim si ti ušao trebalo bi sve rasprodat!
polako se prebacujem iz jdpl u ulpl, anricom je signal za sell [lol]
Dizelas genije!
Pitam za komentar clanka koji je drugi napisao a ti odma dzonom. Dogovori se naj prije sam sa sobom kakav je trend dionice. Po tebi moje javljanje je cisti buy signal a Anricomovo cisti sell. Malo konfuzno po mom ukusu. Bogami stari izgleda da si pod stresom. Opusti se, zasluzio si.
Stavljas mi u usta neizgovorene rijeci. Please copy/paste moj savjet za prodaju na 650. Ako to ne napravis ostaje samo jedna konstatacija. LAZES.
Nikakav BDI ni poslovni rezultati ne utiču na ovu dionicu, svijet izlazi iz recesije a ovo je very popular dionica…Iz iskustva sutra će izači članak o brodarima kao najboljoj kupnji na ZSE i tako u krug…
Gdje bi bila cjena da BDI raste i da ovaj članak govori drugačije, zamisli by Lenon…
Danas je objavljen novi FFA na balticexchange i u plusu je 1681. Obzirom da je u plusu bio i prošli 8806 sada očekujemo dva tjedna rasta BDI-a. Pogledajte samo USA brodare svi su rasli protekli tjedan da se očekuje katastrofa kod brodara oni bi prvi reagirali.
A sada moj komentar clanka gospode Basic-Koncevski.
Clanak je cisti druk na dolje i primjer placenog novinarstva. Situacija u Maersku u naravi izgleda potpuno drukcije.
Polugodisnji gubitak grupe je 405 M USD
Polugodisnji gubitak container businessa 670 M USD
Do kraja godine ocekuje se gubitak containerskog businessa od 1000 M USD
Nakon objave rezultata-gubitka i projekcije za kraj godine dionica Maerska je odmah skocila 5%
Hm, gdje je tu Catch 22 ???
Catch je da u ovoj krizi Maersk biljezi rast prometa containera od 20-30%. Uzrok je da vlasnici tereta nemaju povjerenja zbog krize u male brodare jer se boje njihovih bankrota tjekom transporta. Ocekuje se da ti klijenti nece natrag malim operatorima nakon krize i da ce Maersk izaci iz krize znatno jaci. Zbog navedenog se ne moze uzesti Maersk kao referentna kompanija za zvucan naslov "Nema oporavka za brodare".
budem, gdje najavljuš pad brodarskog sektora, dionica svega..
Drž se ti toga na kolko se okretaja vrti propeler u minuti!
p.s najljepša ti hvala kaj si kupio onaj ledo od mene po 14, jako dobra investicija, isplativa, ali na dugi rok [thumbsup]