JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prihvaćam-ali može i da nema prodavatelja [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

sumnjam da nema prodavača ,jer kad bi se stavljali veči nalozi na prodaji onda bis ekupnja povukla.

sumnjam da nema kupaca, jer kad bi se stavljali veĆi nalozi na kupnji, onda bi se prodaja povukla.

...

Nema prometa, to je naš najveći problem. Svi se ukopali na svojim pozicijama, a još uvijek nema nekoga "novoga". Ali, stići će …

...

sumnjam da nema kupaca, jer kad bi se stavljali veĆi nalozi na kupnji, onda bi se prodaja povukla.

Svi veći nalozi na kupnji su danas poklopljeni

Svi veći nalozi na kupnji su danas poklopljeni
[/quote]

popušio si gotov si, margini su te pojeli, sad ces i sa tom sicom kaj ti je ostala ostat u kešu i kupit na vrhu hihihihihihih

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

jel ti treba margin ,10% mjesećno

Nego, anricome, jesi li primjetio što se događa s brodarima vani?

Šta hočeš reći sa brodarima vani ,jesam primjetio sam

Ajde da i ja malo podrukam.
Eto preselio sam se sa atpl ovdje iz jedng razloga, vjerujem da će jdpl jače rasti radi poslovnih rezultata.

Ali zakaj sam kupio sada a nisam čekao kao anricon i mnogi drugi?
Jednostavno ne vidim kaj bi se trebalo dogoditi da padne ispod 180 ( btw bdi je na 2500 i svaki dan pada ali ne i jdpl).

Isto tako vidim da je i anricon toga svijestan i zato piše po 3-4 posta po stranici u nadi neznam čega. Legendo kupi sutra ili čekaj ponedjeljak, ali nemoj dugo čekat.
USA se ne pada (nakon današnjeg izvješća očekivao sam da će USA pasti 1.5%, a kada oni zaheb i u plus) a vidim da su i brodari u plusu. Stoga anricon nemoj se nadat čudima, odi rađe kupiti ht-r-a jer to je dionica za tebe ili nekaj drugo.

p.s. okret BDI očekujem oko utorka, srijede

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

JDPL može pasti ispod 180, ali brzo će se vratiti, tako da ne vidim problem i da padne. JDPL je vrlo vrlo OK na ovim cijenama.iako otkad je napravio ovaj rast sa 100 na 200 i zatvorio fundamentalni gap u odnosu na ostatak brodara na zse, meni nije interesantan jer mislim da ima jedan drugi brodar gdje bi se moglo više zaraditi. ali taj brodar zato ima i riskantniju bilancu inosi veće rizike, pa tko nije sklon tome može u JDPL naći sigurnost kao da kupuje banku. Mislim da nema zime za JDPL.

I'LL BE BACK

U petak sam prodao dio portfelja JDPL po 203 danas ponovo kupio po 190, kome da zahvalim kolegama koji drukaju za pad ili Amerima zbog crvenih futuresa? Ipak ja nikada neću drukati za pad jer on dođe i sam, trebamo se svi zajedno truditi da se gospodarstvo i burza u Hrvatskoj što prije oporave.

i moj brat također
istna bog po 202 danas ponovo kupio po 190 u konačnici jači za novih 6 dionica [rolleyes] nije puno ali veseli
[/quote]
Jadni mi i ova burza ako vi stvarno ovako trgujete, jedini ako je par desetaka tisuća komada a nije….Plati proviziju i šta ti ostane i plus strah da će ti uteći što jednom i hoće….
[/quote]
a da prošle godine sam ja platio školovanje na burzi s solidnim minusom dobra je to školarina bila
ja znam samo jedno od kada sam u sistemu kupi prodaj ja samu plusu a jeb… mora i broker nešto zaraditi ipak on proknjiži i pošalje obavijest o transakcijama
[wink]

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close