U petak sam prodao dio portfelja JDPL po 203 danas ponovo kupio po 190, kome da zahvalim kolegama koji drukaju za pad ili Amerima zbog crvenih futuresa? Ipak ja nikada neću drukati za pad jer on dođe i sam, trebamo se svi zajedno truditi da se gospodarstvo i burza u Hrvatskoj što prije oporave.
Zato vidimo zašto si toliko si drukao da bi prodao po 203 i kupio po 190 .
U petak sam prodao dio portfelja JDPL po 203 danas ponovo kupio po 190, kome da zahvalim kolegama koji drukaju za pad ili Amerima zbog crvenih futuresa? Ipak ja nikada neću drukati za pad jer on dođe i sam, trebamo se svi zajedno truditi da se gospodarstvo i burza u Hrvatskoj što prije oporave.
i moj brat također
istna bog po 202 danas ponovo kupio po 190 u konačnici jači za novih 6 dionica [rolleyes] nije puno ali veseli
JOMIII baš si smješan ,neću ja nikog goniti .Več će te biti sretni ako bude kupnje jer ovo ne miriše na dobro .Ameri su dugo rasli i sad je pitanje kad će opet pozitivan trend
Pozitivan trend je odavno poceo,ovo je sada cisata akumulacija,a kad podje rast opet neki nece vjerovat i cekat ce korkciju,kad vide da je nema kupovace ga po 300–350 kuna a ovi sto sad kupuju lagano ce im prodat i tako iz kruga u krug,jehiga stari ovo je BERZA.
[/quote]
nije BERZA nego BURZA ( ili moram kontat šatro spiku)
hm…da ti nisi prodao dio svog portfelja po 203,cijena bi završila možda na 210 . Danas nebi kupio po 190…nego bi cijena rasla..
Ispada da si ti kriv što se gospodarstvo i burza nemogu oporaviti.
ako se već želiš truditi da burza naraste,nemoj biti na strani prodaje . [proud]
točno Crumi, i ja sam mu mislio isto potpuno napisati…..
i moj brat također
istna bog po 202 danas ponovo kupio po 190 u konačnici jači za novih 6 dionica [rolleyes] nije puno ali veseli
[/quote]
Jadni mi i ova burza ako vi stvarno ovako trgujete, jedini ako je par desetaka tisuća komada a nije….Plati proviziju i šta ti ostane i plus strah da će ti uteći što jednom i hoće….
***obrisano*** pljuješ anricoma jer je prodao, prosipaš po forumu kako će BDI rasti i da ljudi ne prodaju dionice brodara,a istvremeno si se iskrcao ulagačima koje si uvjeravao da ne prodaju! fuj!!!
***obrisano*** pljuješ anricoma jer je prodao, prosipaš po forumu kako će BDI rasti i da ljudi ne prodaju dionice brodara,a istvremeno si se iskrcao ulagačima koje si uvjeravao da ne prodaju! fuj!!!
[/quote]
Kažu da na burzi gubi nekih 95% ulagača a zarađuje nekih 5%…e sad koji je omjer pisanja na forumu
po meni 98% raznih muljatora,brokerčića,menadžerčića i ostale bagre, a tih 2% malih ulagača koji ulaze po prvi put u ovu vrstu ulaganja željni informacija,podataka i pokoji dobronamjeran ulagač koji kad vidi sa kim sve ima posla jednostavno napušta forum…
[/quote]
Lijepo vas je uvjeravao da bi se iskrcao , a mene ste uredno pljuvali.Da ste mene slušali nebi bili u gubitku ,ovdje je nastao prodajni signal a svoj target sam napisao prije par dana.
na 341 dionicu prometa do sada zaradili su majstorski, nema što [sealed]