JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JOMIII baš si smješan ,neću ja nikog goniti .Več će te biti sretni ako bude kupnje jer ovo ne miriše na dobro .Ameri su dugo rasli i sad je pitanje kad će opet pozitivan trend

JOMIII baš si smješan ,neću ja nikog goniti .Več će te biti sretni ako bude kupnje jer ovo ne miriše na dobro .Ameri su dugo rasli i sad je pitanje kad će opet pozitivan trend

Odgovor na tvoje pitanje "kada će opet pozitivni trend" mogao bi dobiti već danas, USA futuresi su u zelenom, BDI će idući tjedan rasti jer je objavljen jučer najbolji FFA za dry ove godine na Balitcexchange, nafta ponovo raste…

Pozitivan trend je odavno poceo,ovo je sada cisata akumulacija,a kad podje rast opet neki nece vjerovat i cekat ce korkciju,kad vide da je nema kupovace ga po 300–350 kuna a ovi sto sad kupuju lagano ce im prodat i tako iz kruga u krug,jehiga stari ovo je BERZA.

72 3131467 JADROPLOV d.d. Split 589.202.640 kn 37.299 360 kn 13.427.640 kn 2,28 90,00 3,60

hoće li ga ovaj put HFP uspjeti prodati i po kojoj cijeni. zadnji put nisu uspjeli, nitko se nije javio. sada mnogi razbijau glave zbog toga, kako će proći dražba ovaj put

http://www.hfp.hr/userdocsimages/POZIV%20NA%20JAVNU%20DRA%C5%BDBU%2024.8.-3.9.2009.-%20objava%20VJESNIK%2017.8.2009..doc

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

BDI 2614 DOWN 90
BCI 4342 DOWN 202
BPI 2349 DOWN 56
BSI 1731 DOWN 2
BHSI 831 NO CHANGE

Neka vas ne brine ovaj pad BDI će padati do 2500 bodova, a zatim sljedeći tjedan rasti debelo preko 3000, svi koji danas kupuju to očekuju zato čuvajte svoje dionice, da ne izgubite svoje novce!!!

Neka vas ne brine ovaj pad BDI će padati do 2500 bodova, a zatim sljedeći tjedan rasti debelo preko 3000, svi koji danas kupuju to očekuju zato čuvajte svoje dionice, da ne izgubite svoje novce!!!

jel si to ti Bog? samo Svemogući može ovo znati. odgovori ako jesi.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

BDI 2614 DOWN 90
BCI 4342 DOWN 202
BPI 2349 DOWN 56
BSI 1731 DOWN 2
BHSI 831 NO CHANGE

Ma bez obzira bio ti u pravu ili ne, ja nedam svoju dionicu dok se ne oporavi situacija…

[/quote

[/quote]
Kolega pogledaj FFA na http://www.balticexchange.com koji je 8806 lota u plusu i sve će ti biti jasno zašto ovo tvrdim. Tvrdi da će BDI u petak 28. 08 09 biti na višoj razini već danas, provjeri post i javi mi se
taj dan.

Što, naravno, ne znači da će i cijena JDPL ići gore.
Prodajte, brzo prodajte.

Zanimljivo mi je da toliko pratite BDI, a ne zabrinjava vas da je JDPL još uvijek tamo gdje je bio i kad je BDI bio puno puno viši.

U petak sam prodao dio portfelja JDPL po 203 danas ponovo kupio po 190, kome da zahvalim kolegama koji drukaju za pad ili Amerima zbog crvenih futuresa? Ipak ja nikada neću drukati za pad jer on dođe i sam, trebamo se svi zajedno truditi da se gospodarstvo i burza u Hrvatskoj što prije oporave.

hm…da ti nisi prodao dio svog portfelja po 203,cijena bi završila možda na 210 . Danas nebi kupio po 190…nego bi cijena rasla..

Ispada da si ti kriv što se gospodarstvo i burza nemogu oporaviti.

ako se već želiš truditi da burza naraste,nemoj biti na strani prodaje . [proud]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close