Jendostavno je do jučer bio UP trend a sad nastaje Down trend.
i baš ti si ga pogodio u lipu i sekundu. [thumbsup]
koja jad i bijeda od drukanja.
ostavit ćeš zadnju košulju i potkošulju na burzi kad tad, obraz si davno ostavio.
pa pogodili ga grafovi a ja ih uglavnom sljedim
heheh
mozes ga postat sljedeci put kad ulazis da vidim tvoj signal?
i da vidim kaj ti je signaliziralo da udjes na 201,50 ( u najboljem slucaju ) i izadjes na (205 a nisi tu izasao to znamo )
hvala cjenjeni kolega
@anricom
kolega vi te negativne blokade ocekujete vec neko vrijeme,ono sto je zanimljivo vi stvari koje nemaju veze s topicom postate na ovaj topic,npr. ovaj tex o smanjenom povjerenju je trebao ici vjerojatno na uticaj stranih indexa na tk ili pak kad ste prije par dana pisali kako situacija u zemlji nije ok na ovaj topic,kao da jdpl brodovlje vozi ploce – rijeka i natrag,tim i takvi stvarima se samo kompromitirate..i dajete jasno do znanja da stojite na bidu,tj kao jedan kolega prije par dana na ULPL cijeli dan prica kako ulpl nevalja i na kraju dana kupi istu..kolega dajmo malo biti ozbiljni…
@anricom
kolega vi te negativne blokade ocekujete vec neko vrijeme,ono sto je zanimljivo vi stvari koje nemaju veze s topicom postate na ovaj topic,npr. ovaj tex o smanjenom povjerenju je trebao ici vjerojatno na uticaj stranih indexa na tk ili pak kad ste prije par dana pisali kako situacija u zemlji nije ok na ovaj topic,kao da jdpl brodovlje vozi ploce – rijeka i natrag,tim i takvi stvarima se samo kompromitirate..i dajete jasno do znanja da stojite na bidu,tj kao jedan kolega prije par dana na ULPL cijeli dan prica kako ulpl nevalja i na kraju dana kupi istu..kolega dajmo malo biti ozbiljni…
ja sam mu napisao isto pa su me drugovi iz cenzure pobrisali.
@anricon
kolega nitko nije rekao niti da hoce niti da nece padati,ukazali smo na ono sto psete tj postate,a to nema eze dobrim dijelom s ovim topicom.automatski se postavlja pitanje sto vas drzi na topicu dionice koja vas ne zanima,ili vas ipak zanima…???sanaderova ostavka je okolnost u kojoj nije samo jdpl pao nego cijela burza,koja je btw tad bila na 2300 sad nismo niti blizu, no kad vec pitate ajmo malo o tomu sto se u medjuvremenu dogodilo,njemacka,ceska,fracuska kao i hong kong su po pisanju medija izasle iz recesije,vecina izvijesca u uS bolja od ocekivanih,evo mediji suskaju da ce roha ubrizgat u sustav jos love,pa i sezona nam nije cini se bas podbacila koliko se ocekivalo,itd da sad ne nabrajamo..znaci osim sto je sanader dao ostavku ,sta se lose dogodilo,cak imamo povoljniju situaciju,bar u ovom trenutku ???a po koliko se jdpl trzio prije ivine ostavke ako biste mogli reci, cini mi se po 250 ispravite me ako grijesim….