JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jendostavno je do jučer bio UP trend a sad nastaje Down trend.

i baš ti si ga pogodio u lipu i sekundu. [thumbsup]

pa pogodili ga grafovi a ja ih uglavnom sljedim

http://www.poslovni.hr/124135.aspx

http://www.poslovni.hr/124137.aspx

koja jad i bijeda od drukanja.
ostavit ćeš zadnju košulju i potkošulju na burzi kad tad, obraz si davno ostavio.

pa pogodili ga grafovi a ja ih uglavnom sljedim

heheh
mozes ga postat sljedeci put kad ulazis da vidim tvoj signal?
i da vidim kaj ti je signaliziralo da udjes na 201,50 ( u najboljem slucaju ) i izadjes na (205 a nisi tu izasao to znamo )
hvala cjenjeni kolega

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.poslovni.hr/124132.aspx

@anricom
kolega vi te negativne blokade ocekujete vec neko vrijeme,ono sto je zanimljivo vi stvari koje nemaju veze s topicom postate na ovaj topic,npr. ovaj tex o smanjenom povjerenju je trebao ici vjerojatno na uticaj stranih indexa na tk ili pak kad ste prije par dana pisali kako situacija u zemlji nije ok na ovaj topic,kao da jdpl brodovlje vozi ploce – rijeka i natrag,tim i takvi stvarima se samo kompromitirate..i dajete jasno do znanja da stojite na bidu,tj kao jedan kolega prije par dana na ULPL cijeli dan prica kako ulpl nevalja i na kraju dana kupi istu..kolega dajmo malo biti ozbiljni…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

@anricom

kolega vi te negativne blokade ocekujete vec neko vrijeme,ono sto je zanimljivo vi stvari koje nemaju veze s topicom postate na ovaj topic,npr. ovaj tex o smanjenom povjerenju je trebao ici vjerojatno na uticaj stranih indexa na tk ili pak kad ste prije par dana pisali kako situacija u zemlji nije ok na ovaj topic,kao da jdpl brodovlje vozi ploce – rijeka i natrag,tim i takvi stvarima se samo kompromitirate..i dajete jasno do znanja da stojite na bidu,tj kao jedan kolega prije par dana na ULPL cijeli dan prica kako ulpl nevalja i na kraju dana kupi istu..kolega dajmo malo biti ozbiljni…

ja sam mu napisao isto pa su me drugovi iz cenzure pobrisali.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Zapitajte se tko je rušio Jdpl kad je Sanader dao ostavku

@anricon
kolega nitko nije rekao niti da hoce niti da nece padati,ukazali smo na ono sto psete tj postate,a to nema eze dobrim dijelom s ovim topicom.automatski se postavlja pitanje sto vas drzi na topicu dionice koja vas ne zanima,ili vas ipak zanima…???sanaderova ostavka je okolnost u kojoj nije samo jdpl pao nego cijela burza,koja je btw tad bila na 2300 sad nismo niti blizu, no kad vec pitate ajmo malo o tomu sto se u medjuvremenu dogodilo,njemacka,ceska,fracuska kao i hong kong su po pisanju medija izasle iz recesije,vecina izvijesca u uS bolja od ocekivanih,evo mediji suskaju da ce roha ubrizgat u sustav jos love,pa i sezona nam nije cini se bas podbacila koliko se ocekivalo,itd da sad ne nabrajamo..znaci osim sto je sanader dao ostavku ,sta se lose dogodilo,cak imamo povoljniju situaciju,bar u ovom trenutku ???a po koliko se jdpl trzio prije ivine ostavke ako biste mogli reci, cini mi se po 250 ispravite me ako grijesim….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Samo da te ispravim kolega ,kad je Sanader zbrisao jdpl je bio oko 195kn i pao na 149kn

New Report

Close