Prije par dana sam najvaio da će JDPL početi smanjivati zaostatak za ATPL, čini mi se da je taj proces počeo, kao što je to bilo u svibnju. Što misle cijenjeni forumaši o sukobu Kine i Rio Tinta da li to utječe na pad BDI-a, s druge strane cijene čelika rastu pa mi nije logično od kuda BDI tako nisko.
Prije par dana sam najvaio da će JDPL početi smanjivati zaostatak za ATPL, čini mi se da je taj proces počeo, kao što je to bilo u svibnju. Što misle cijenjeni forumaši o sukobu Kine i Rio Tinta da li to utječe na pad BDI-a, s druge strane cijene čelika rastu pa mi nije logično od kuda BDI tako nisko.
Misli da do razlike neće doći samo da bude veća likvidnost, ATPl je ATPL…
Što se dogodilo, jomiii? Žuta minuta ili si se napušio!? [lol]
[/quote]
Jebiga fulo sam za jedan dan,evo targeta danas max 215
[/quote]
Danas bi stvarno mogli [wink]
[/quote]
Ti si apsolutan kralj!!!!!!!
[/quote]
Ma legenda [cool]
… ja mislim da ipak neće… naprotiv, eto nas i malo niže.
Nije nikakvo navijanje za pad, već je takav sentiment danas. Bez obzira, optimistično-
vragolasti tonovi su simpa stvar. Ali, no problem. Atpl je sad okićena parametrima koji
mogu samo povlačiti up! Uz to, primarni trend (!) je uzlazan. Stoga, malo strpljenja.
Sretan praznik svima
Što se dogodilo, jomiii? Žuta minuta ili si se napušio!? [lol]
[/quote]
Jebiga fulo sam za jedan dan,evo targeta danas max 215
[/quote]
Danas bi stvarno mogli [wink]
[/quote]
Ti si apsolutan kralj!!!!!!!
[/quote]
Ma legenda [cool]
[/quote]
Ma cudo nevidjeno [cool]
Misli da do razlike neće doći samo da bude veća likvidnost, ATPl je ATPL…
[/quote]
Slažem se da je ATPL broj jedan dionica na ZSE, ali smatram da bi na ovim razinama ATPL JDPL trebao biti 20-30% posto skuplji. Po fundametnima i po knjigovodstvenoj vrijednosti odnos ATPL : JDPL je 3:1 a sada je odnos na burzi 5,65:1 u korist ATPL, mislim da ATPL nije precijenjena već da je JDPL podcijenjen, kada bi odnos bio samo 5:1 JDPL bi vrijedio oko 230 kn.
znači to ti je target , ja bi bio sad trenutno sa 210 da se istovarim i da zardim koju kunicu.Ajde ljudi dižite to da zaradim nešto sitno
znači to ti je target , ja bi bio sad trenutno sa 210 da se istovarim i da zardim koju kunicu.Ajde ljudi dižite to da zaradim nešto sitno
Nije mi target 230 već pokušavam malo potaknuti neku raspravu iz koje možda nešto korisno saznamo.
ja prodajem po 205–206 hahahahaha [proud]