JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo kolega crobi zaljepio na atpl

Baltic Exchange Dry Index 2685 UP 73
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4553 UP 220
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2340 UP 15
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1693 DOWN 7
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 828 UP 5

mi smo ipak zemlja slučaj

Društvo jer vam malo dosadno bez drukera na JDPL?!? ANRICOME VRATI SE DOMA!!!

po ocijenama vidim da ste skoro svi u dionicama a majstori se istovarali i još čekaju naivce

Ovo su činjenice danas je CROBEX završio u crvenom JDPL u zelenom, s prometom od 499.542,67 kn je na 6. mjestu po likvidnosti na ZSE. Tko je pametan vjerovat će brojkama, a ne drukerima.

tako je, ne slušajte drukerčine koje vam lažu bajke o JDPL. prava istina je da je JDPL u 2Q imao preko 6 milja gubitaka! [bye]

p.s. sappy, isto vrijedi i za tebe!!
[/quote]
Ma sto ucinite crna djeco…?? [lol]
nadrukali 4% ovo preduzece…!
znao sam da sam trebao uci ovdje cim su se pajaci pojavili

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

gotova recesija kazu 🙂
a dugo vam je i trajala 🙂

šteta što je u hvtskoj tek počela

Good artists copy. Great artists steal.

kolega lojtra mislim da griješite sa procjenom jdpl na razini od 100-120 kn do petka. Presumiram da će bdi okrenuti za dan dva prema gore – pogledajte capove koliko su smanjili pad. A ovo crvenilo u usa je zbog sastanka feda tako da ako oni zadrže kamate na ovoj razini (a hoće) i daju pristojan komentar o oporavku tržišta te ako povjerenje potrošača bude u razini normale i bdi okrene prema gore (što hoće) eto nas u petak na x2 od ove vaše procjene [thumbsup] Kako bi rekli, živi bili pa vidjeli [smiley]

Kolega lojtra-ovo nisam prije dva dana pisao da bi sada mogao reći rekao sam vam-ali činjenice je da sam vam rekao [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

gotova recesija kazu 🙂
a dugo vam je i trajala 🙂
šteta što je u hvtskoj tek počela

Kod nas nije ništa uspjelo pa neće ni recesija ni kriza…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

kolega lojtra mislim da griješite sa procjenom jdpl na razini od 100-120 kn do petka. Presumiram da će bdi okrenuti za dan dva prema gore – pogledajte capove koliko su smanjili pad. A ovo crvenilo u usa je zbog sastanka feda tako da ako oni zadrže kamate na ovoj razini (a hoće) i daju pristojan komentar o oporavku tržišta te ako povjerenje potrošača bude u razini normale i bdi okrene prema gore (što hoće) eto nas u petak na x2 od ove vaše procjene [thumbsup] Kako bi rekli, živi bili pa vidjeli [smiley]

Kolega lojtra-ovo nisam prije dva dana pisao da bi sada mogao reći rekao sam vam-ali činjenice je da sam vam rekao [lol]
[/quote]
Kolega Pero, znao je on to isto kao i vi, nego on je u kesu i racuna da ce nekakav naivac procitati njegove postove (u kojima pise ocito pretenciozno i bezargumentirano) i tako se ukrcat po nizoj cijeni.O njemu je isuvisno raspravljat jer je na svim temama na kojim je pisao bilo vidno da je to covjek koji ne pise nikakve novosti ni razmisljanja vec najjeftiniji druk.

Danas predvidjam cjenu 210—212 kuna.

Što se dogodilo, jomiii? Žuta minuta ili si se napušio!? [lol]

Danas je JDPL ima promet preko milijun kuna i zauzeo je 4. mjesto po likvidnosti, to ipak govori o sve većem interesu ulagača za JDPL, kako bude na ZSE rasla likvidnost rasti će i cijena JDPL.

Jao sta je netko podijelio kolceve, sta mislite netko sa bida ili aska, a da mu nick mozda ne pocinje sa A ili ti mozda sa L???

Jao sta je netko podijelio kolceve, sta mislite netko sa bida ili aska, a da mu nick mozda ne pocinje sa A ili ti mozda sa L???

Bilo bi dosadno bez A , L i sličnih. Ameri rastu njihovi brodari isto, sad ću i zato dobiti kolac, srećom što na forumu nema roditeljskog, stara bi me ispizdila

Danas predvidjam cjenu 210—212 kuna.

Što se dogodilo, jomiii? Žuta minuta ili si se napušio!? [lol]
[/quote]
Jebiga fulo sam za jedan dan,evo targeta danas max 215

New Report

Close