Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
istovarat češ se ,ali ne po ovoj cijeni
Jesi se umorijo covjece vise sa tim drukanjem,jer postajes ozbiljno smjesan sa ovim postovima, ZAKASNIJO SI.
Anri evo ti 100-tka, ovo ti je najbolji post u zadnjih skoro 3 godine….
Mora da ti se pred očima smračilo kad si vidio JDPL kako počinje sa cifrom 2xx, a šta ćeš…, uz sve znanje i nesebično vrijedno drukanje nisi uspio…, probaj s nekom drugom dionicom, možda ti se posreći… i nemoj klonuti duhom…, tko zna možda i uhvatiš JDPL ispod 200 pa zaradiš koju kunu…, zato nikad ne reci da ti je ovo bio zadnji post na ovoj temi….
aj falim te bože samo nam se nemoj vratiti s novim nickom pls !
mi smo ipak zemlja slučaj
pozdravljam vas dioničari jdpl ,ovo mi je zadnji post na ovoj dionici.Sretno svima
i tu si fulao…sjeti se kad si pisao da nećeš više pisat na PDu [wink]
po ocijenama vidim da ste skoro svi u dionicama a majstori se istovarali i još čekaju naivce
Lijepo sam ti govorio da JDPL ide na 200, a ti umjesto da kupiš ti stalno drukaš za pad i optužuješ me kao da sam ja kriv što se gospodarsko stanje u svijetu popravalja, što burze u cijelom svijetu rastu, što JDPL ima dobar FI za 1H, što će u budućnosti još bolje poslovati itd…
citat 10.08. strana 1176
Tako kao što sada dionica ne pada a bdi pada, tako će i padati kada bdi bude rastao. Čudim se onima koji to još nisu shvatili. Sada je idealno vrijeme za prodaju. Tako dugo jdpl neće padati dokle god bdi pada. A kada počne bdi rasti, tko se nije skrio, magarac bio…
Predviđam bdi na 4500 a jdpl na 150. Ukoliko bude vani pad bit će još gore.
savjet…ostavi se predvidjanja…
drugima….evo nam jos jednog nicka savrsenog za pratit….kao i brat Anricom
SAMO SUPROTNO[thumbsup]
citat 11.08. strana 1179
Na koliko je jdpl zadnji put bio dok je bdi bio na cca 2500 bodova?
Negdje 100-120 kn. Do petka se vidimo na tim cijenama,
Pozdrav!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
citat 12.08. strana 1181
hrpa drukera za neosnovan rast na ovoj dionici ,samo navlačite ljude a dionica svakim danom sve niže i niže
a di si se ti svrstao?
[thumbsup][lol]
Dobro je dobro, nebude dobro dok okrenu u plus, jer onda će početi istovar do bola precjenjenih dionica jdpl.
po ocijenama vidim da ste skoro svi u dionicama a majstori se istovarali i još čekaju naivce
nema boljeg trigera od tebe majstore
[thumbsup]
kako kolega Dizelas zna cesto rec…..SAMO SUPROTNO…..i zarada zagarantirana…. [lol] [thumbsup]
Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.
pozdravljam vas dioničari jdpl ,ovo mi je zadnji post na ovoj dionici.Sretno svima
Hvala ti na dobrim zeljama, ujedno ti i hvala na trudu da nam otvoriš oči o precijenjenosti ove dionice samo bas steta sta nisi uspio.
P.S Nadam se da ces bit dosljedan i da neces vise pisat na ovoj temi (bar ne pod ovim imenom).