JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po 250 bu vam jeftino.

[thumbsup]
[/quote]
Pa zar ti nisi jučer prognoziro da ovo ide na 180 ili je kad je ona krupa padala i tebe malo otukla.

ne kužim, JDPL je ostvario 6 milja gubitaka u 2Q, BDI danima pada i to žestoko, a ovdje se pišu hvalospjevi o kupnji JDPL??! [shocked]

Eto ga dole, čekaj ti doći će ti on na 100 kuna [lol]

ne kužim, JDPL je ostvario 6 milja gubitaka u 2Q, BDI danima pada i to žestoko, a ovdje se pišu hvalospjevi o kupnji JDPL??! [shocked]

Dok ti skuzis on ce biti debelo gore,pa ti opet KUZI!!!!!!!!! [cool]

kakav dugo očekivani iskrcaj

brana na 200 kn

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

brana na 200 kn

Nije brana nek su burekdžije. [smiley]

Nije bolest sve što boli

burekđije od par tisuća kom.

Dok ti skuzis on ce biti debelo gore,pa ti opet KUZI!!!!!!!!! [cool]
[/quote]
Bijo je potop brodara vani,pa sam mislijo da ce zaronit i jadroplov,pogrjesijo sam, nedavno sam uzimo po 175 a danas sam napunijo cjeli portfelj i sad cu malo da uzivam u ovoj dionici do 350 kuna to je moj target, http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2009,8,7,Jadroplov_brodari,172115.jl

Branio sam ga dva dana da ne sklizne ispod 190, sada vas napuštam i odlazim na moj brod na Dunavu, dolazim io meštar promjeniti presostart pumpu u kupatilu. Brodom JDPL plovimo uskoro debelo preko 200. A oni što se sekiraju za BDI neka pogledaju FFA od ponedjeljka 3. 8. 09 na Balticexchange i vidjet će kakav će BDI biti idući tjedan (Capeovi su danas već malo ublažili pad). Uskoro kada se poslože kckice (FI, BDI, sentiment i likvidnost) bit će ovo lijepa slagalica…

Konačno si uspio prodati
[/quote]
NISAM PRODAO NITI JEDNU ISPOD 200, JOŠ SAM DOKUPIO, AKO BAŠ HOČEŠ SLIKAT ĆU TI NALOG NA ASKU.

burekđije od par tisuća kom.

Pa ti si se hvalio sa 2000 kom ja imam 3000 kom a mi spadamo u kategoriju malih buregđija, prema tome nisu to neki veliki igrači.

Koja laž pad prihoda 40% a oni pišu o velikoj dobiti
a prihod umalo prepolovljen.

Najgore izvješće među brodarima po mome mišljenju
Ne razumijem što vi ovdje slavite pa pad prihoda je 40%
To što su smuljali izvješće da liči kao zarada je druga stvar
Čudno izvješće. Odjednom nevjerojatno smanjenje amortizacije (za više od 3 puta). Ako se pogleda dugotrajna materijalna imovina onda smanjenja amortizacija nije posljedica revalorizacije vrijednosti brodova, što bi prvo moglo pasti na pamet. A što bi to mogao biti razlog? Osim toga u proteklom kvartalu su zabilježili gubitak 6,3 mil. kn.(prošle godine dobit 10,9 mil kn.). To nije spomenuto u članku. Sve zajedno jako čudno bez ikakvih objašnjenja ključnih elemenata drastičnog smanjenja rashoda

čista navlakuša ,u petak je bila velika prilika za iskrcaj

New Report

Close